E ste bili na norijadi ? Ako jeste,kako je bilo? Ako neko ima,neka stavi slike
Printable View
E ste bili na norijadi ? Ako jeste,kako je bilo? Ako neko ima,neka stavi slike
smo bili? :Puke: :jehon: :confused: ??
nema ovdje bas puno maturanata
da probas forum od neke skole lol
bas ti hvala :Puke:
ja sam bila ,bilo dobro,ludo:drink: osli do skole,malo nereda napravit pa po trgu i na vikendicu :drink: :drink: :drink: eto sad dosla doma..umorna...ali svratih da vidim sta ima:wave:
Slabo se pije ako si već došla doma :D
eh ne mogu vise..od 8pijem..vec sam se deset puta otrijeznila ;D
Jednom se živi, kad počneš pit ne zaustavljaš se do jutra :drink: :Puke: :zzz: :D
s time da jos van danas idem..malo odmora.. ;)
slike su
ovdje
(znam da cu mozda zvucat ko neki djedica)
al kad sam ja bio maturant , em je bio petak , em je bilo lijepo vrijeme , em nas je bilo vise , em su bili bolji bendovi na Jarunu ..
:wave:
pa...cuj...norijada je univerzalna tema, bila je i na dnevniku :)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bila je kao i svake godine samo zato kaj je bilo sranja...= Citat =:
Izvorno postao ILOVETECHNO
a zasto pijete? sram vas bilo... :-X :drink:
kad sam ja bio maturant mi nismo skoro ni slavili. mislim ne na takav nacin na kakav se uglavnom, vecina slavi. uh sto ce biti bolesnih i prehladjenih :five:
kak su tu u sisku medicinske sestre napisale na majicu: BOLJE SPRIJEČITI NEGO SE KOD NAS LIJEČITI
hahahaahahah zakon ideja
...kaj se tice natpisa uvijek su bili orginalni...bar vecina:five:
a frizerkama pise:
Naša škola je možda laka ali nismo mi!
hahhahahhaha koja laaaaaaž svako ko je ikad upozno neku curu iz frizerske zna da je to takva laž da boli
...joj ovi decki...:funny:
Ma ko je normalan danas išao na jarun norit po tom vremenu? Pa sutra će biti toliko bolesnih da em će ih pucat mamurluk, em će svi biti toliko isprehlađeni da neće iz kreveta izaći, ne daj bože da netko dobi upalu pluća. A gdje je još matura? Sad ću ispast party breaker ali ovo danas nema veze s mozgom :thumbdown
E, ja sam se na svojoj norijadi napio, u životu nisam bio više pijan!
Poslije sam morao propustiti noćnu zabavu, a i čitav sutra dan sam pio samo kućnu limunadu (to nejbolje sprječava mamurluk).:Puke:
Neka djece, meni to djeluje baš simpa! Dobro, oblokavanje baš ne, ali hebiga, to je jednom u životu! I tad misliš da je čitav svijet pred tobom.:drink:
Vjerovao ili ne, ali ja ću se uglavnom složiti s tobom... :klap: :klap:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
...poslije škole direktno otišao kući, nije mi se dalo ostajat, kiša je počimala, a i ovi su samo pili alkohol tako da to meni baš i nije odgovaralo :) ... al sam se večeras zaletio, tj. malo se provozao do grada da vidim što ima - svi mokri ko miševi, promukli, bazde na alkohol... ma grozno... sad mi pogotovo nije žao što nisam ostao...
Evo pogledajte šta kaže jedan bloger. Mogao bi se i složiti s njim :)
http://zvonkoalac.bloger.hr/
heheheheheehehe..... :jump:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
nemoj ni na maturalnu ic - samo dajes novce bezveze , cijelu noc moras bit budan , a nikakve zarade
:scool:
A šta je bolje ostat doma .= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
...kome ti to...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav