Danas malo surfam po netu i naiđem na ovu bolesnoću...mobitel od milijun dolara!!! Komentari?
A evo i linka
OVDJE
Printable View
Danas malo surfam po netu i naiđem na ovu bolesnoću...mobitel od milijun dolara!!! Komentari?
A evo i linka
OVDJE
I kak telefoniraš s tim? Sa šestoricom bodyguarda oko sebe? Svako će govno naći svog kupca... Već vidim Hiltonicu kako ga vadi na partyjima i već ga drugi dan gubi... :klap:
Baš me zanimaju specifikacije, pošto piše da je opremljen svim modernim multimedijalnim mogućnostima...a tek koja će mu biti masa...valjda će s njim u kompletu prodavati tačke da ga možeš furat sa sobom, a kod ovog od milijun dolara dobiješ u kompletu i batlera ;D
vjerujem da ne vrvi baš tehnologijama, bit svega su ti dijamanti i način kako optočit mobitel njima. uostlaom niti jedan do sad elitni mobitel nije bio vrhunac mobilne tehnologije svog vremena.
sad će hip hopperi u americi navalit, samo bling bling :drink:
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Bljuv! :Puke: http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/loser.gif
obicno smece!:thumbdown
-slazem se cista glupost!!!!!:deal:= Citat =:
Izvorno postao zmija
bas me zivo zanima kakve ce to imat multimedijalne mogucnosti,mozda da mu se dijamanti vrte na screensaveru:thumbdown
Nekako mi se cini da vlasnik ovog ljepotana nece bas biti zagrijan za multimediju, jer ako ima para za taj mob, ima i za zenu koju zeli uzivo gledati i "pipati", a ne gledati je u akciji na najboljem ekranu u mobitela od 2" i mogucnoscu reprodukcije divx formata.:D