Pozdrav grupi,
zanima me koji program za daljinsko upravljanje tv-om koristite za n3650, n6600, jer s ovim psiloc-ovim imam problema, jednostavno se zatvori :envy: ?
Printable View
Pozdrav grupi,
zanima me koji program za daljinsko upravljanje tv-om koristite za n3650, n6600, jer s ovim psiloc-ovim imam problema, jednostavno se zatvori :envy: ?
Probaj instalirat neku noviju verziju imaš na dotsisu .
Ja mislim da samo od psiloca postoji ta aplikacija nisam siguran.
nađi na dot sisu
možda neki 1.7 nešto tako
meni na SX1 radi fino :D ali neznam verziju
Za N3650 ne bi smio tražiti noviju, već stariju verziju...
a da li postoje i kodovi za neke druge marke uređaja.. u programu ima kodova za neke tv-ove za koje prvi put čujem.. iako je Quadro sr** meni bi trebao remute control za njega..
ne, to što je integrirano, to je sve.... jedino postoji mogučnost nove verzije, da tamo nadodaju nove uređaje....
ZEROBRAVO,= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
hoćeš reći da se nemogu koristiti nego za televizije koje su navedene u ir-u.
Mislim da nisi u pravu,
kodovi od svake tv se mogu uprogramirati u IR.
Sa bivšim dell aximom sam mogao petljati po svedojednoj tv koju sam vidio,
samo mi je za potpunu kontrolu trebao daljinski od te iste tv (zbog kodova).
Programira se na način da se uključi "LEARNING" na IR remoteu,
te se svaka tipka posebno programira na njemu,
na način da na IR pritisneš tipku,
te daljinski od svoje tv okreneš prema infracrvenom na mobu i stisneš istu tipku.
Mislim da ide ovako nekako,
sada nemam symbian pa nemogu provjeriti
hm, ja svoj RIZ nikako nisam mogao isprogramirat, Tehnicsov CD player je radio kako-tako, samo osnovne funkcije, neke su bile onemogučene, dok se novijom verzijom, to popravilo, bar na cd playeru....= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
šta reći, evo imam 4 verzije psiloc aplikacije, i na niti jednoj nema opcija LEARNING za uključit, niti išta čim bi mogao ja nadodat bilo koji uređaj. al zato najnovija verzija samo što nema frižider za isprogramirat, uređaja ko u priči, potpuno novi skin, al opcije vlastitog programiranja bilo kojeg uređaja nigdje. tak da što se tiče psiloc aplikacije nisam siguran da može, jedino ako još netko radi IrDA remote osim psiloca.
ajd nabaci dwnld link tog novog IR i jel radi taj na 6.1 (5.08)..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
zaboravih napomenut, sa ovim gore što sam dao link, tv šaltam sa oko 3 m, i to sam probao sasvim slučajno, ostao sam zabetoniran, nisam mogao vjerovat, a sa ovim prije onim crnim i ružnim, možda čak manje od metra. u čemu je stvar, nemam pojma. tv je quadro, a njega nema za odabrat kao komponentu u ovom novom remoteu, al zato philips radi za uadro ko sat, sve funkcije su omogućene, ostao sam zapanjen. a pošto je trenutno kod nas quadro za cijenu i kvalitetu vrlo povoljan, i dosta ga ljudi kupuje, mislim da bi ovo moglo koristit. dakle samo odaberete philips, i radi sve super.
a s kojim to telefonom možeš šaltat s tri metra?
nokia 6260.= Citat =:
Izvorno postao azzaman77
Kad iden odzipovat ovaj gore program pita me password??= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Jel može taj program i na sx1...
tj jel ga ko proba...
i jel se uistinu može šaltat program sa tri metra????????
pozzz
nemoj kliknut na extract, nego dvostrukim klikom otvori zip datoteku, unutra imaš 2 filea, jedan je Psiloc_irRemote_S602.05.sis a drugi AIVANet.nfo* koji je zaključan, on ti ne treba, tako da samo izvuci na desktop ovaj prvi file, to ti je .sis aplikacija.= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
dal radi na sx1? ne znam, nemam ga, al možeš ti prvi bit koji će probat pa javit. ;)
ovo sa tri metra..... iskreno nisam mjerio, al znam da mi je fotelja udaljena od tv-a oko 2,5-3 m, uz ispruženu ruku, recimo da je 2-2,5 m. dok mi recimo cd player neće reagirat na više od 60-ak cm. to ovisi i o prijemniku na uređaju. quadro tv radi strava.
Ma skinem ja njega...i onda iden otvorit zip file,idem na...i agree>next>next>unzip now i onda mi se pojavi da upišen password...i to je to ako imaš rješenje bia bi ti zahvalan... a ako ne da mi samo digneš na rapaid ali bez zipa....pozzz= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
edit za ovo dole hvala...
rješenje ti je da skineš WinRAR, a ne da koristiš ono windowsovo smeće. no da ne prigovaram previše evo samo sis file. Psiloc_irRemote_S602.05.sis= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
NAPOMENA: file koji skineš ima naziv "Psiloc_irRemote_S60.jpg", mislim da je jasno da ovu .jpg extenziju trebaš preimenovat u .sis.