-
SE k750i -dilema
Razmisljam o tome da bih kupio k750i, međutim strah me jer svi toliko seru o tom joysticku, a imao sam t630 i znao sam kako je to iritantno...i nebi htio da mi i sljedeci mobitel tak steka. E sad, dali je to problem software-a ili prasine ili cega vec, i moze li se to popraviti (trajno) ? Slobodno recite mane i vrline ovog telefona. Zahvaljujem na svim savjetima...bit će mi potrebni...
-
Malo pretraži SE forum... Bilo je već puno riječi o tome... Stavi bi ti link za temu, al mi se neda tražit...
To sa joystickom, varira... Nekima se kvari, nekima ne... ovisi na kakv naletiš...
-
Dobro ti je čovjek u prethodnom postu rekao ... Da ima ljudi kojima je taj joystick otišao, ima ih, ali evo ja sam, na sreću, među onima koji nikad nisu imali problema s tim. t630 koji sam kupio pred dvije godine nikad nije imao nikakvih problema, a nema ni k750 kojeg trenutno koristim.
Mislim da se (kako je bilo i govora na prethodnim temama) problem sastoji od tri faktora ... 1. koliko mucis taj joystick (npr. igrajuci igrice po 10 satidnevno koristeci joy) ... 2. prašina koja se vrlo lako zavuče pod bridove ... 3. kvaliteta izrade (sumnjam da je u svakoj seriji koja izadje iz tvornice potpuno jednaka kvaliteta)
-
Ma čuj,prijatelju moj,ja ti imam SE K750i već 3 mjeseca,ni jednom mi joystick nije stekao,ni nisam imala nikakvih problema,ako ti to smeta onda pricekaj W810i,taj nema joystick :thumbup:
Ja ti stalno igram igre,najvise tetris,i nista se nije dogodilo.:chatter:
-
Ja imam d750i već pola godine i joy mi je počeo štekat lijepo sam ga s agarancijom odnio u t-centar, oni su meni dali zamjenski uređaj(M55) i mob je bio gotov za tjedan dana.
Stavili su mi novi joystick BESPLATNO!!!, ali to nije sve
još su mi us to POTPUNO BESPLATNO očistili ekran od prašine
-
Imam k750 pol godine i joystick radi super
Skužio sam da dosta pomaže kod tih joysticka da se prašina svako malo mora čistit sa vrha joystickove podloge dok prašina ne prođe ispod
Često ga i propušem sa ustima
-
već osam mjeseci bez ikakvih problema koristim K750i, zaista nemam primjedbi. Taj toliko komentirani joystick je kao i svaki drugi gibajući element. sami smo svjedoci da će dva različita čovjeka "normalnom, svakodnevnom" upotrebom na identičnim uređajima zabilježiti drugačiji radni vijek.
-
Zvijer ti je to mob ima tu manu s joystick-om ali nije ni to tako strašno svako ko se bavit popravljanjem mobitela ti za 100kn popravi to tako da ako ti se sviđa uzmi ga slobodno.:five: