Kao sto naslov kaze, veceras na HRT1 u emisiji Otvoreno - tema DTK infrastruktura.Napokon da cujemo sta su nasi vrli politicari odlucili i rijesili:evil:
Printable View
Kao sto naslov kaze, veceras na HRT1 u emisiji Otvoreno - tema DTK infrastruktura.Napokon da cujemo sta su nasi vrli politicari odlucili i rijesili:evil:
a sigurno kao po obicaju-nista.
Bas me zanima dali ce opet Hloverka lupati gluposti i tko ce biti gosti:rolleyes:
eh dotad cu vec biti u dubokom snu...
Nije lako ovome iz t-ht..covjek se opako znoji:evil:
šteta što nije kloferka ona bi ih isklofala sve bi se prašilo...
glasajte na anketi!!! ja sam za DA vlada monopol itekako...
odlična rasprava
Jedino koji pametno govori je Tonci Tadic.Stvarno covijek pametno i jednostavno zbori
ma bravo predsjedniče iskona!
joj imam osjećaj da će se nešto napraviti sad nakon ove emisije...
ja nisam gledao emisiju moze li netko reci sto je zapravo bila glavna tema razgovora i kakvi su zakljucci doneseni? a vjerovatno nisu.
Tonči Tadić dobro misli i još bolje govori. Šteta što pripada stranci koju nitko ne shvaća ozbiljno. Mislim, imali su dosad stvarno konstruktivnih prijedloga i svaka im čast, ali mislim da je to isključivo političko prikupljnje bodova, jer su u oporbi. Da kojim slučajem participiraju u vlasti, bilo bi malo drugačije.
Glede DTK, nema šanse, mislim 7 godina nakon prodaje prvog paketa dionica HT-a, netko se sjetio postaviti pitanje vlasništva nad infrastrukturom. :creep: Ja samo pitam di su bili kad je grlmilo?
Vlast je trebala izdvojiti DTK prije prodaje, ali jegiga, onda ne bi postigli cijenu koju su postigli, i ne bi si namastili brke. Ovako mojih 3800 DM koje je moj otac platio za tel. priključak ide dojče telekomu, a hrvatski narode jedi govna kao i dosad. Mislim, strereotipno bi bilo optuživati vlast, ovoga, onoga, Tuđmana, Račana, Tita, Pavelića, Starčevića, Tomislava.......jedno je sigurno - svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje.
Da nebude zabune DTK su kanali kojim idu kabeli, ne i kabeli.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Znam ja to, ali HT odnosno DT, po svom tumačenju polaže pravo i na to jer je ondašnji PTT izvodio radove na kopanju. A šta piše u ugovoru o kupoprodaji nećemo nikad saznati, jer je tajan. Tako su im mogli prodat i moje bubrege i koštanu srž, a ne samo DTK.= Citat =:
Izvorno postao jay
I T-Zombix ima ponešto za reći na tu temu... A kada nema? Možemo se mi fućkati sa svim tim emisijama, novinskim člancima i ostalim kad to izgleda kao borba sa vjetrenjačama...
Gledao sam 3-4 minute i kad je ovaj žgoljo (prva slika,obratite pozornost na njegov pogled-slika govori tisuću riječi)
http://img102.imageshack.us/img102/1...enodtk24vp.jpg
počeo pričati iznad glave mi se pojavilo par tisuća upitnika uz pitanje : O čemu i šta ovaj priča,pa njega ni njegov šef ne kuži?!?
Tako istrenirana osoba za valjanje gluposti da je za ne vjerovat,mislim da ga ni ostali gosti u studiju nisu razumjeli što pokušava reći.