pije li itko pivu ovde?
http://www.dogma.co.yu/images/hajniken.jpg je najelegantnija pivica,elita, al meni je ipak draze ožujsko (zdravo seljacki)
Printable View
pije li itko pivu ovde?
http://www.dogma.co.yu/images/hajniken.jpg je najelegantnija pivica,elita, al meni je ipak draze ožujsko (zdravo seljacki)
ovako najdraze mi je ozujsko, volim popiti izzy negdje jer je lagano pivce, pa ih nabrzinu mogu popiti puno, stella mi je isto ok
bas prije dva tjedna sam popio četri hajnikena, al kasnije na vecer noge su mi se ljuljale, osjecao sam se jadno!..
e moj vjeko, nisi ti, vidim, doma s pivom...
guiness, kilkenny, paulaner, erdinger, fosters (jedina piva koja valja mlaka) je meni top 5 (ne nužno i top-lista, ovisi o raspoloženju i ponudi) onoga čega sam pio. a nisam još bio u belgiji na touru po tamošnjim lokalnim, oni imaju mrak pive.
Stela
ma ožujsko je zakon!!!
e moj capane pa nisam lud da cetri pive pijem negdje vani, pa di bi zavrsio?= Citat =:
Poslao: zappan
e moj vjeko, nisi ti, vidim, doma s pivom...
guiness, kilkenny, paulaner, erdinger, fosters (jedina piva koja valja mlaka) je meni top 5 (ne nužno i top-lista, ovisi o raspoloženju i ponudi) onoga čega sam pio. a nisam još bio u belgiji na touru po tamošnjim lokalnim, oni imaju mrak pive.
p.s. da pivu sam pio doma, odmah pokraj bazena!
A di je Budweiser !?
Nekad davno Karlovačko je bilo zakon, a onda je došal novi vlasnik, s novim receptima, a stari tehnolog otišal u Zagrebačku pivovaru. Priča završava tako da se u Karlovcu više pije ožujsko.
;D ;D ;D
pa reko sam ja da je vjeko bitne stvari preskočio
Ipak glas za karlovačko, prva "ljubav" se ne zaboravlja čak i kad se ostavi.
vjeko je vidim mnoge poslastice zaboravo spomenut.. pogotovo one što je zappan spomenuo.
No meni je za normalnu priliku u kojoj bi se popilo pivo najbolja stella ili heineken.. u posebnim prilikama to su kilkenny, tamna bavaria, guiness... (i još mnoge)...
..a najgora od svih pivi koju sam pio je definitivno tuborg! Bilo koje sorte, ma gadna mi je grozno.
a kakva su vam crna piva?
meni najjača... i guinness i erdinger i tomislav i laško crno i gösser, pa čak i tamno karlovačko (a svijetlo mi želudac okrene :Puke: )...
meni bas obratno, mrzim crna piva
tuborg classic je meni okej, al regularac je bljutav. također i laško made in dalmatia je nešto što treba što prije ukinuti (otkad dalmoš zna pivu radit?!)... pa karlovačko mi ne paše svijetlo, i pan da ti poraste kiselina u želucu ;D= Citat =:
Poslao: whiteboy
..a najgora od svih pivi koju sam pio je definitivno tuborg! Bilo koje sorte, ma gadna mi je grozno.
a još i ona lokalna... nisam se ni trudio istraživati puno - jedan gutljaj favorita, bolje da nisam nikad :)
To je zato kaj crnom nisu mijenjali recept. Inače obožavam crni Tomislav i Guinness= Citat =:
Poslao: zappan
meni najjača... i guinness i erdinger i tomislav i laško crno i gösser, pa čak i tamno karlovačko (a svijetlo mi želudac okrene :Puke: )...
kak se cita Guinness (kad bum iso u birc pa da narucim...) ???:rolleyes:
gines
bandidos je takvo sranje od pive, bas odvratno
Ja kazem BAVARIA Rulezz
daj ajde pa bavaria je tako bljutava, sama voda u njoj. mislim dobra je ako popijec pet boca, ali jedna...ma ljudi ozujsko je najbolje!!!
@coma banditos ima najludu reklamu odma poslije hajnikena
bavaria klasična je laganica.... to stvarno ak si raspoložen za laganu pivu paše. zato je bavaria 8.6 za svaku priliku :beer:
Bavaria,ponekad Heineken.:cool:
Ne čita se nego pije.:drink: :beer: :jump:= Citat =:
Poslao: vjeko
kak se cita Guinness (kad bum iso u birc pa da narucim...) ???:rolleyes:
crno i psenicno pivo su dobri u Medvedgradu u Savskoj.