Kaj mislite o ovom mobitelu?
Meni se jako sviđa,možda ga kupim,nisam jos sigurna.
Evo nesto o tom modelu
http://www.bug.hr/mobiteli/mobitel.asp?id=220
Printable View
Kaj mislite o ovom mobitelu?
Meni se jako sviđa,možda ga kupim,nisam jos sigurna.
Evo nesto o tom modelu
http://www.bug.hr/mobiteli/mobitel.asp?id=220
-meni je mobitel ruzan!!!!
komentar imam samo na izgled..
lici mi na digitron s pijaca po 10kn :)
Osvetniče,malo se ohladi,tebi je ružan meni nije.:thumbup:
Ah svako ima svoj ukus i stil..
P300 mi izgleda manje vise na digic, funkcije i osobine mu nisu bas neke specialne...
Ako ti se svidja onda dobro razmisli dali je to to sta trazis, da nebi nakraju rekla koje s**** sam kupila.
Hvala na upozorenju :thumbup: :chatter: :rotfl: :lol:
ako ti se svidja nema razloga da ga ne uzmes.ima sve funkcije kao d500 i to je dobra preporuka.
svatko ima svoj stil i stav tak o da treba postovat tude misljenje,meni se osobno nesvida a ako je tebi ljep i dobar ti ga kupi.
Danas sam bila u trgovini SAMSUNG u Maksimirskoj.Kada sam uzela u ruke taj
Samsung P300,odmah mi se svidjio i nisam mogla vjerovati da je tako mali i tanki,sliči kalkulatoru.Cijena mu je pretjerana,oko 3600 kuna :envy:
ma ja sam vidio da ga imaš i po 3000kn negdje...zaboravio sam di točno
u svakom slučaju puno previše...ali da je poseban,je...
Da poseban je,uh!:)
Lijepi je i svidja mi se
jel ga se moze drzat sa jednom rukom a da ti ne ispadne
Da,MOZE SE DRZATI U RUCI,PA NIJE JAKO MALI!
Imat cu ga drugi mjesec i to na poklon,nadam se :chatter:
mob na slici izgleda uzasno, al kad ga primite je stvarno odlican.
meni se svida sto ima onu "futrolu" s dodatnom baterijom, tako da izdrzi bat jako dugo.
onda nam napisi nekakvu recenziju
= Citat =:
Izvorno postao SrKi
Slažem se s tobom!Osvetniče,idi prvo pogledati kakav je to mobitel pa ne budes rekao da je ruzan.Meni stvarno nije ruzan,svidja mi se jako,dobit cu ga negdje sredinom 6 mjeseca,jedva cekam.Ima 256000 boja,80 MB memorije,mogu se slusati glazbe sa datotekama MIDI I MP3,podržava javu i svasta drugo
...ma Irena ak ces dobit na poklon nemas beda.Sasvim je drugacije kad mob vidis na slici ili kad ga vidis live.Malo off tak je moja sefica kupila nokiju 7370 koja mi je na slici onak,bas i nije nekaj,al kad sam ju vidla ,nije ouopce losa!
Zato Irence kad ga dobis javi kakav je ok?;)
Hvala Lili
Naravno javim kakav je.Jos ga moram upaliti i malo pogledati,pa javim :chatter: :thumbup:
Vidim da je shopping vec obavljen!
Osobno ne vidim razloga za uzeti bilo kojega Samsunga, pored K750 kojega vec posjedujes, a pogotovo ne ovoga!
Ali De gustibus non disputandum est...puno srece sa novom igrackom! :thumbup:
Meni je baš fora, javi kakav je...:thumbup:
Dobit cu taj P300 18.7. na svoj rođendan od svoje ljubavi,moram se strpiti.:envy: :chatter:
Mislim da cu prodati svoj SE K750i.:thumbup:
Hvala Bimbi,jos ima vremena,mjesec i pol :-/ :evil:
Mobyfan-ica,javit cu Vam kakav je,vjerujem da je odličan,na internetu sam istrazivala o njemu,divan je kalkulator :rotfl:
Naručen je,dobit cu ga oko 3.7. crne boje.
Pitam da li se JAVA igre od modela SAMSUNG mogu instalirati na P300??
Mene najvise zanima TETRIS I POTAPANJE BRODOVA.
Ovo si navela kao da je to danas nešto special... ;D Ne znam kako djeluje u ruci, ali na slici nije previše privlačan... Mada vjerujem da bi mi se in real life svidio...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Idi pogledati pa ces vidjeti,meni se jako svidja,i dobit cu ga na poklon.
:chatter:
Nitko ga ne može ukrasti,jer ce misliti da je to neki običan kalkulator :rotfl: ;D
Jedina kvaliteta ovog mobitela je njegova veličina. Imao sam ga 20 dana i propustio 50 poziva jer ima užasno slab zvučnik . Kad je u futroli i stavite ga u džep nema šanse da ga čujete. I još jedan nedostatak prilikom svakog punjenja s mobitela morate skinuti futrolu, staviti punjač, vratiti futrolu i tek onda puniti.Iako ima 2 baterije morate ga puniti svagi treći dan. Stvarno nije vrijedan tih novaca jer možete kupiti puno kvalitetniji mobitel za te novce.