zanima me ima li bluetooth ili infrared, i ima li neka vazna stvar(dobra ili losa) koju bi trebao znati o njemu. ako se ne varam moze ga se nabaviti za 150 kn?
Printable View
zanima me ima li bluetooth ili infrared, i ima li neka vazna stvar(dobra ili losa) koju bi trebao znati o njemu. ako se ne varam moze ga se nabaviti za 150 kn?
Ima i Bluetooth i Infrared. Inace odlican telefon, sto je najbitnije otporan na padove i sa 10 metara, desava se hehe.
Ko što je adi rekao, ima i BT i IC...
Pa za te pare za koje si napisao, dobar izbor... :thumbup:
Malo stariji mobitel, ali za te novce neces dobiti tako dobar mob kao gore navedeni.Slobodno kupiti..moje preporuke
-Za te pare boljeg neces naci!!!= Citat =:
Izvorno postao Qwasy6
-KUPI!!!:thumbup:
bez razmisljanja kupi.
fala na savjetu, dakle odluka je pala
moj decko je imao t610 3 godine (ako se ne varam) i nakon te 3god baterija mu je i dalje drzala cca 3 dana...ponekad i vise :)
stvarno odlican mob...ja imam t630 i ne mislim ga tako skoro mijenjat :)
T610 i T630 su odlični mobiteli,moja frendica ima T630,i nije loš,svidja mi se.I to je jako kvalitetan mobitel,otporan na udarce
Da, T610 i T630 su jako slicni mobovi, IMHO najveca razlika je sto T610 ima stariji tip displaya, pa je slika na njemu mozda malo losija, ali to je ionako subjektivno. :)
U svakom slucaju, evo i moja preporuka. :) Pogotovo za te pare. ;)
odma ga kupi ja sam ga imao i jako je dobar a za ove pare odmah ga kupi
za te pare nemozes naci bolje i kvalitetnije
Imam ga 2 godine i 3 mjeseca, baterija i dan danas drzi 4 dana sa cca 20 minuta price dnevno...padao 2 puta s velike visine, jednom sam ga bacio i od zid i nikad se nije pokvario, radi ko nov :) . Ekran nije TFT ali i dalje je jako dobar. Uglavnom sve preporuke.= Citat =:
Izvorno postao tutlek