i kak komentirate .. u Podgorici se slavi na velko ... 56 posto ljudi je glasovalo za odcijepljenje od Srbije
napomena : Yuga se prije sastojala od kolko ono 6 drzava
republika
čega već
heheh
sad su solo
Printable View
i kak komentirate .. u Podgorici se slavi na velko ... 56 posto ljudi je glasovalo za odcijepljenje od Srbije
napomena : Yuga se prije sastojala od kolko ono 6 drzava
republika
čega već
heheh
sad su solo
drago mi je.
bravo redno je vreme bilo da otkace te vecito nezahvalne srbe,cestitam na crnogorce:thumbup: :thumbup:
....a slijedeće na redu je - Kosovo.... a nakon Kosova...... Vojvodina......... a nakon Vojvodine...... Sandžak....... a nakon Sanžaka, beogradska prigradska naselja..... ;D
slavi se i u Beogradu...
ni njima nije tako teško palo to kako mislite, upravo naprotiv
A šta da vam kažem koliko mi je drago! neka! riješili su se okupatora koji ih je okupirao još pri završetku 1.svj rata! a ko bi sa njima i živio??kad su životinje!
Jedva čekam da proslavim sa Nikšičkim!!! čuo sam se sa nekim frendovima maa..šta da vam pričam!
Zbog čega ih poštujem i preferiram ...to neka ostane samo meni....a druga stvar je ova-
jeste primijetili ona dva prsta?????e sad šta uopće znaju ta dva prsta??
pito sam baš svog druga pa evo da ga citiram
"To je znak L, znak Liberalnog saveza CG ciju je ideju o nezavisnoj CG preuzela vodeca partija i eto, valjda, ostvarila to...
Liberalni savez je pod vodjstvom Slavka Perovica odbijao odlazak u rat, a cijelo Cetinje je bilo protiv odvlacenja ljudi u borbu po tudjim teritorijama. Oni su i ispjevali pjesmu: Sa Lovcena vila klice, oprosti nam Dubrovnice..."
ETO KAO ZNAK PODRŠKE KAO I NA DRUGIM FORUMIMA,PROMJENIO SAM AVATAR U NJIOVU ZASTAVU! :thumbup:
Te dvije države već odavno žive odvojeno, ovo je sad samo službeno. Imaju razlčite valute, rezličitu poreznu politiku, različitu carinsku politiku (naplaćuju si carine međusobno za neke proizvode :creep: ) Eto, vojska je jedino još zajednička, a sad se otvorio put da se i to razdijeli. Ta državna zajednica je postojala samo fiktivno.
e da zaboreavio sam reć sinoć je pedsjednik vlade CG proglasio pobjedu sa 55,5%:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma da? Pa što onda oni nisu prvi raspisali referendum da se odvoje od CG??= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ajde molim te, lik na telki, srbin, ide glasati protiv odvajanja uz komentar 'srbija do Tokia'... To je takav mentalitet... da, ovo je primjer jednog čovjeka, ali to je na žalost stereotip...
Slažem se. Može se reći da u svakom žitu ima kukolja, ali ponegdje očito vrijedi obrnuto.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma kraju ce se "srbija do tokija" moc vidjet s najvise točke u beogradu
hihihi kako mi je drago
a to da se C.Gora nije odvojila od Srbe , da bi Srbi raspisali svoj referendum su price za malu djecu
isto tak su 90e skoro raspisali svoj referendum da odvoje nas od sebe
a onda i Sloveniju i BiH
daj molim vas ko to popusi nek mi se javi na PM da mi posudi soma eura vratim mu sutra sutra sto posto
Evo jedna slika sa Cetinja...jedan forumaš sliko
http://img133.imageshack.us/img133/617/index5rf.th.jpg
I šta radi hrvatska zastava tamo? Ne kužim.
hehe ni ja,pa nije o hercegovina.... :-/
Ode velika Srbija u k...
Samo nisam siguran da Crna Gora ima dobar položaj i tako to kako bi se mogla razvit...
tri slike....a bome se moglo viditi i šukerov dres! svaka im čast kao prvo i prvo..CRNO GORCI oni istinski i pravi su drugačiji! u tom gradu di je ta zastava za vrijeme rata su bili svi protiv rata sa HRV!!!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
za razliku od recimo srpskog legla Herceg Novog.....
Treba znati razliku povijest ...itd...........
osobno moje mišljenje znate o muslimanima i srbima.....i nebih sad odlazio u off topic.....
@mala- Hercegovci nemaju po meni HRV zastavu:thumbup: da se ooodmah razumijemo...ono je hrv šahovnica ali Hrvatska zastava sadrži HRV šahovnicu koja u kruni ima simbole naših regija ako se ne varam:thumbup: :chatter:
barem se hercegovci javljaju kao veliki hrvati pa eto zastave ;)
Da vam kažem:
Neam ja pojma koja je razlika od hercegovca i hrvata i tako to. Ja se onako slažem s hipijevskim razmišljanjima pa me i nije briga koje li je tko vjere, nacije, rase itd...
Ja nemam pojma sad jesam li ja Hrvat ili Hercegovac ili Hercegovački Hrvat
A da Vam kažem, boli me briga :D