-
6230 problemi
Evo ovako.... Do sada sam imao 32MB mmc karticu koja je radila sasvim normalno ( ona orginal kaj se dobi) , nabavio sam si 128MB super talent mmc karticu i imam neke prebleme... znači prvo sam je formatirao ( prije se koristila na 3650 i tamo radi skroz normalno) i šaljem si par MP3 -ica i saveam ih na karticu.. nakon nekog vremena nemogu više slati na katricu ( niti premjestiti te fileove kaj mi je neko poslao i saveo sam na internu) Kada odabirem da se save na karticu piše # nemogu spremiti datoteku # kada je formatiram opet neko vrijeme mogu slati i onda se obet to isto desi... Kako da riješim taj problem?
-
Probaj formatirat karticu preko card readara ako ga imaš.
Ako ti ta kartica nije original od nokie može bit da je ne prima kako treba.
-
...ma te super talent kartice su shranje, i mene je zezala u S65 i u 6230 dok sad u 6600 radi normalno...to ti je do moba tako da s formatiranjem nećeš puno dobit...
-
ima neko nekakvo konkretno riješenje???
-
Traži bolju karticu. Imam Transcend RS-MMC 256Mb u tom telefonu već 2 ili 3 firwarea unatrag, i nemam nikakvih problema (osim činjenice da se na velikom broju slika telefon teli ko mrtva krava).
-
Problem se riješio sam od sebe sada je sve odlično...možda zato jer sam preimenovao karticu...i sada music player može playati i one stavri na kartici...SUPER :klap: :closed: