dakle opran sa hlačama u vešmašini
raskopao sam ga cijelog, osušio i natrag složio al ne daje znakove života:-/
Ima li kakve nade!!!!!!!!!!!
a nov je star 3 tjedna oce mi priznat garanciju na to... fuck....
Printable View
dakle opran sa hlačama u vešmašini
raskopao sam ga cijelog, osušio i natrag složio al ne daje znakove života:-/
Ima li kakve nade!!!!!!!!!!!
a nov je star 3 tjedna oce mi priznat garanciju na to... fuck....
ajme....skoro pa (ali jos uvijek nije nadmasilo) slicno nesto kao sto se dogodilo mom prijatelju.....mob mu je upao u wc čučavac, i nikad ga vise nije vidio!!!
moje misljenje da mu nema nade...imao sam par iskustava s vodom, gdje se samo prolila po njemu ili je upao...pa je na nekim ostavila teske posljedice...neznam, pranje traje najmanje sat vremena (valjda,nisam jos nikad koristio vesmasinu..), i kod toliko vode, deterdzenta, ajme.. daj boze da se spasi nesto!!
vjerojatno mu nema spasa.predugo je bio u vodi!
sto se tice garancije trebali bih,mozda da presutiš da ti je pao u vodu i kazes da jednostavno nece da radi= Citat =:
Izvorno postao gogo047
ne vjerujem da bi priznali garanciju... nisu oni toliko glupi... a mozda i jesu;D
meni je prije par godina upao philips fisio dok sam kakio:jump:
rastavio, osusio i sve radilo ok...
isto tako frend je isto tako prije god dana ostavio mob u hlacama i opro se u masini Samsung t100... i radi i dan danas
evo danas nekak proradio
vide se mrlje na ekranu, srednja tipka ne radi kao ni skretanje desno,
kad stavim punit nakon par sek se ugasi i jos se isparava na pomocnom ekranu valjda zbog zagrijavanja
nis raskopao sam ga opet nek se susi mozda proradi, svasta se dogadja:bunny:
1. Bio je u vlazi i vodi najmanje sat vremena
2. Temperature vode se diže... preko 60 stupnjeva... također štetno utječe
3. Još par centrifuga taman da uđe u svaki atom mobitela.. ;D
=== Teško da će radit baš sve... AKO TOTALNO NE RADI onda ga isperi vodom i dobro isuši provjetri, tako da makneš sve tragove pranja, mirisa deterđenta i sl... možda nasjednu ovi u servisu... ali ga dobro osuši i provjetri... To je samo moja preporuka, napravi kako hoćeš...
objesi ga na zicu za sušit veš,tak ce se najprije osušit lol
ja sam slao motorolu e398 u servis nakon sto je na nju prolivena casa vina i vratili su telefon nakon tjedan,ukinuli garanciju uz objasnjenje da je mob bio u kontaktu sa vodom i da je popravak u garantnom roku nemoguc.nekoliko tjedana je stajao na ormaru,vjerojatno se osusio i proradio,ali mu jedino nije radila bocna tipka za pokretanje kamere.naravno,odmah sam ga prodao.= Citat =:
Izvorno postao gogo047
jesi zločest:satan:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Na garanciju zaboravi... Odmah će znati da je bio u vodi... Ako ga sam ne uspiješ osposobiti, jedino da ga daš na popravak, ali će te to i koštati...
na popravak zaboravi to ce biti jako skupo
ma kakav popravak malo se posusio i radi ove dvije tipke kaj nisu isto rade samo treba malo jace stisnut
ekran, tak tak, vidi se mrlja, cak se je i suzila jos malo i mozda ispari sve
jedino kad ukopcam punjac mob se ugasi al se uredno napuni baterija:thumbup:
oporavit ce se on, da i zvucnik radi, moze se zvat i primat pozivi sve je ok :kitty:
:king: :king:
Imaš jako jako jako jako puno sreće! Nakon svega što mobitel (ili bilo koja tehnikalija) dožive u vešmašini ne vjerujem da bi poslije pokazivali znakove života...možda su vitalni dijelovi dobro prošli...
Vjeruj mi i ja se cudim kak radi al evo
cuj ko ga koristi i za kaj ga koristi bit ce dobar, kaj, mala posalje tu i tam koju poruku i zove koji put za to ce bit dobar
da mob inace nije moj nego od moje cure kume kcer (a jesam sad dobro objasnio e) ide u 5. il 6. razred ostavila ga u hlacama i bacila na pranje, meni se to nebi dogodilo
vratio sam ga danas pa cemo vidit oce se oporavit do kraja, rekoh joj da bude sretna kaj uopce radi :comp:
stvarno si imao srece. :thumbup:
inace, najgore je kad ti mob padne u slanu vodu (more npr), nema sanse da proradi.
slana voda je nesto posve drugo.
prodaj taj mob dok mozes