Pozz ekipa.
Oko mi je zapelo na ovu krasnu motorolu, pa ću je najvjerojatnije piknut.
Ali brine me izostanak slušalica, pa vas pitam da li netko zna gdje mogu nabaviti stereo slušalice za ovaj mob..
Unaprijed hvala! =)
Printable View
Pozz ekipa.
Oko mi je zapelo na ovu krasnu motorolu, pa ću je najvjerojatnije piknut.
Ali brine me izostanak slušalica, pa vas pitam da li netko zna gdje mogu nabaviti stereo slušalice za ovaj mob..
Unaprijed hvala! =)
Mozes ih kupiti u Zagrebu u Marticevoj u RAM3 ducanu(mislim da se ducan zove Motorola Dream) i dodju 150 kn. Iako su preskupe, slusalice su prilicno dobre.
Hvala ti.
btw jel znaš možda o kojem modelu slušalica je riječ? Ako ne jel imaš kakav link, nemogu ih nači na mobile-review.com ...
thx
Radi se motorola S200 modelu. Ali krivo sam ti rekao u vezi slusalica, radi se o reviewu muzickih telefona, a unutar tog teksta je i mali odlomak o samim slusalicama koje dolaze uz mobitele, gdje su slusalice koje dolaze uz motorola ROKR2 medju najboljima.
Ok, znaci S200 (slušalice koje dolaze uz rokr e2) mogu se kupiti u Zagrebu u Marticevoji dojdu oko 150 kn, i sasvim će fino pasati na motorolu L7.
Znači to je to? :)
Da, to je to.
Hvala! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
su to 100% stereo slušalice,btw jeli neko zna jeli u nima nekakav DAC ili je odma analogni signal iz mini usb-a
Slusalice jesu stereo. Sto se tice DAC nemam pojma.