Kako poslati midi fajlove prek bluetooth-a, probao sam instalirati par verzija ringtone studia al niti jedna ne uspije poslati. Ako netko zna provjerenu verziju istog ili nekog drugog programa koji radi kako treba na tom mobitelu molim da napiše.
Printable View
Kako poslati midi fajlove prek bluetooth-a, probao sam instalirati par verzija ringtone studia al niti jedna ne uspije poslati. Ako netko zna provjerenu verziju istog ili nekog drugog programa koji radi kako treba na tom mobitelu molim da napiše.
a zašto jednostavno ne označiškoje midi fajlove hoćeš poslat, desni klik-send to-bluetooth device, i tu nađeš svoju 6600. i program za takve stvari je Nokia PC Suite.
http://www.nokiausa.com/support/phon...8,6600,00.html
ILI slični! :thumbup:
evo, uz vukijev prijedlog, probaj pronači ovo:
FileManager.N6600.Support.v1.0-XiMPDA.exe
Nismo se razumjeli! Sa 6600 na neki drugi mob prek bluetooth-a nemreš poslat midi fajl bez programa kao npr. ringtone studio ili sl. pa me zanima točno koji i koja verzija.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Jesi probao sa FXexplorer-om? Mislim da se sa njime može...
ili preimenuj file.midi u recimo fle.txt, pošalješ nekome i nek ta druga osoba kojoj si poslao preimenuje natrag u .midi
Neradi ni preko Fexplorera v.1.12b, ustvari kad preimenujem u txt ide ali kakva je svrha kad nemaju svi smartphone da mogu opet vratit u midi kad im pošaljem. Koji je uopće razlog zbog čega Symbian nemože poslat midi file? A onaj FileManager.N6600.Support.v1.0-XiMPDA.exe nemogu nigdje iskopat pa ako ima tko neki program koji sigurno radi na tom mob-u molim nek mi pošalje na slavko.r.ka(makni ovo)@gmail.com. Hvala!
kak ne, pa večina smartphoneova ima opciju rename!
File Manager
Code:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=11583&highlight=file+manager>othread
moj frend SX ne prepoznaje fileove po eksteniji nego po file tipu
Meni je džaba rename radit
Nego ima opcije zipuj midi fileove i onda s ZipManom otvori na mobitelu :D
@nono: malo si krivo razumio čovjeka. Nemaju svi frendovi kojima oće slati te midi-je smartphon-e...
Čini mi se da 6600 nemože slati midi fajlove zbog neke glupe zaštiti koju ima...
ma znam ićo, zato sam mu stavio link za File manager :)
Ma sta se mucis toliko, jednostavno instaliras Profi Mail a uz njega dobijes odlican program Profi Explorer sa kojim mozes bez problema slati bilo sta, ne sprecava ga nikakva zastita, sve vrste fileova salje:thumbup:
ta zaštita je ono "autorsko pravo". sad mi je jasno. da ne možeš sa FE Explorerom, ali možeš kako je več netko rekao rename-at, pa kad prebaciš vrati ponovo midi extenziju. a ima jedna aplikacija (neki explorer) koja se ne obazire na tu autorsku zaštitu, sad ne znam kak se zove, probaj potražit malo po forumum (valjda je taj File Manager)....
Pa sta ja ono napisah, eto odmah gore povis tvog posta :rifle:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo