Di brijete sada kada prakticki nema nikoga u zg-u?
Ja sam u zadnjih tjedan dana pogledao vec skoro 10-ak dvd-ova od dosade :) BTW; Mobyfanica ako ti je dosadno navrati da pogledamo neki film po tvom izboru :)
Printable View
Di brijete sada kada prakticki nema nikoga u zg-u?
Ja sam u zadnjih tjedan dana pogledao vec skoro 10-ak dvd-ova od dosade :) BTW; Mobyfanica ako ti je dosadno navrati da pogledamo neki film po tvom izboru :)
Ja isto - al OK mi je, kod cure sam u kući dok je ona na moru i gledam DVD-ove na 16:9 sa surroundom, klima...
I visim po netu, izbjegavam asfalt...
Ajmo na cugu jedan dan, sad kad se još može i sparkat u samom centru.
evo kak moji dan izgleda, dizanje u 6.45 odem na poso, vratim se oko pol 5, odem corit na cuku dvije, sada ce mi poceti treninzi pa onda na trening u maksimir od 7 do pol 9,9 pa onda van!! to vam je moj dan
kaj radiš?
u skladistu sve kaj treba, u firmi elektronicke opreme, sklopke, prekidaci, releji, ormari.... a posao nije lak, ako dodje nova roba radim i po 12 sati, ali bar cu si neke pare skrpat jer cu raditi skroz do skole
Dobro je šta nema ljudi meni to paše nema gužve na cesti i tako to, ja se uglavnom zbudim oko 12:D ručam, prošetam psa, gledam malo tv koju serijicu, odem na bic do Maksimira, Jaruna ili gdje već, dođem doma odem malo na net (uvijek iza 19 h) onda odem s dečkom van do negdje 12, 1 ujutro pa opet odem malo na net i na kraju gledam kazete, filmove sve dok ne zaspim. No uskoro valjda počinjem raditi pa će to biti drukčija priča, a i ispiti samo stoje...:rolleyes:
P.S. Gog, a kaj bu ti cura rekla na tvoj poziv? Neznam kako bi moj dečko reagirao jer je poprilično ljubomoran, al tak ionak smo sad u svađi, di živiš?
4 tjedna sam odmarao doma... malo bicikla... čisto mi je kewl bilo se izljenčarit i spremit za nove izazove :)
baš bi se mogli skupit za vikend negdje vani... ono, geekovi forumaši ;D idu van ;)
@mobyfanica, mislim da bas i ne bi bila sretna :) Ja sam ti na savici...
@zappan, javi ako se sta dogovorite :)
Na Savici veliš, onda te možda znam, sigurno sam te vidjela barem jedanput, al nemogu se sjetit.
ja sam za jedno okupljanje štrebera
hehe, kod tebe :D?
Ja sam ful za!= Citat =:
Poslao: zappan
4 tjedna sam odmarao doma... malo bicikla... čisto mi je kewl bilo se izljenčarit i spremit za nove izazove :)
baš bi se mogli skupit za vikend negdje vani... ono, geekovi forumaši ;D idu van ;)
ocemo u maksimir?
Mogli bi.:cool:
Misliš na pivu onak navečer? A ne, to neću s ludim forumašima! ;D;D
Ma idemo negdje di ima svjetla da se bolje vidimo, pogotovo da vidimo Mobyfanicu... ;)
Hocu i ja
hm, da, to bi bilo zanimljivo... no vec se prije dogovarala neka kava, pa nije uspijelo to... :)
ajde negdje da odemo na cugu ljudi
Eh sad mi je neugodno, ipak ja sama među muškima hm, ma tak ionak imam više muških nego ženskih frendova pa nije bed.:cool:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma idemo negdje di ima svjetla da se bolje vidimo, pogotovo da vidimo Mobyfanicu... ;)
ako se i dogovorimo nesto, biti ce to sigurno u slijedecih desetak dana, a mene nema tada u ZG, niti cu imati pristup kompicu... stoga, na moju nesrecu, ispadam iz kombinacija...
no ako se drugacije dogovorite, obavijestite me svakako... :)
ja sam danas s gogom bio na kavi pa smo zaključili da bi baš mogli sad u subotu.... njegov prijedlog (meni okej) je medvedgrad pa lagano zajebancija uz pivicu. ako ima netko bolju ideju - slobodno. ako bude neki drugi prijedlog s kojim se svi slažu - može
:cry: :cry: :cry:
Meni se isto čini da je medvedgrad OK jer ima mjesta, može nas hrpa sjediti za jednim stolom... Samo moram tražiti dopuštenje od cure da me pusti u subotu samog van s obzirom da se nismo dugo vidli jer se tek večeras vrača s mora..... (popizdit će kad čuje da idem 's nepoznatim forum frikovima' van ;D )...
ja sam za to da nebude u neko vrijeme kada svi izlaze van (npr subota petak ili srijeda navecer) jer onda dosta ljudi nece doci(zbog cure itd...), jel se slazete?
ma to samo papci ne idu van zbog cure :) Sto se mene tice moze bilo kad...