Možete mi objasniti..ima video streming ali neznam kako...hvala.
Printable View
Možete mi objasniti..ima video streming ali neznam kako...hvala.
Nokia 6230 nije 3G telefon zato nemožeš gledat rtl
Streaming ima i npr. 6170, ali mob nije 3G, pa ne možeš gledati televiziju uživo. Naime, taj streaming koji možeš gledati (nisam sto posto siguran za 6230), je ograničen na ono što ti nudi VIP- npr. Panorame gradova, frekventnije ulice u Zagrebu, ili Dnevnik HTV-a.= Citat =:
Izvorno postao blozer
A T-Mobile, jel oni nude kaj slično (mislim na Dnevnik, panorame i te gluposti)?
Koliko ja znam ne, a i da nudi, vjerojatno bi napračivao promet po standardnoj tarifi (za većinu je to 6kn/100kB) dok je za VIP-ovce korištenje VL!-a preko GPRS-a besplatno
Imaš na T-Mobileu samo, koliko znam Stanje na cestama, ali u obliku MMS-a. Možeš znati kolika je gužva na graničnim prijelazima, na autocesti A-1, Krčki most i sl.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
I to sranje ti naplate 4-5 kn...
netko je na ovom forlumu reko da je prije gledo rtl preko egdea, ali to su definitivno ukinili= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Ne! Evo ja nemam 3G signal, a gledam RTL.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ja sam u nedjelju gledao RTL na EDGE-u i išlo je sasvim OK
IMHO nije problem u nepostojanju UMTS signala, radi i preko EDGE-a nego nepostojanje Real Playera na 6230 kako bi se naštimao bandwidth. Blaženi Symbian :rolleyes:
Nije tu symbian u pitanju. Sa npr. 6600 ili 3250 se nemože gledati. Treba biti UMTS telefon, bez obzira da li ima symbian ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
6280 nije symbian ali je UMTS i RTL se gleda bez problema.
Pa ako neki mob podržava umts onda naravno da možeš gledat= Citat =:
Izvorno postao predator
pa ne bi bas islo. ima dosta telefona koji su UMTS a ne podrzavaju streaaming na VFLu.
...zato što Vodafone Live ne podržava taj model...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Zato vip vjerovatno u svojoj ponudi daje samo 3g mobitele koji to podržavaju
imam nokiu 6630. kako na njoj gledati rtl? jel moram instalirati neki program ili nesto?
UMTS je mreža tako da nju ne možeš gledat, valjda si mislio rtl (TV)= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Vidim da si t-mobil korisnik, a gledanje tv (streaming) ima vip a t-mobil nema (nisam siguran)