-
5.1 zvukovlje
Pozdrav
Evo ovako imam jedan problemčić
Imam ja ove zvučnike 5.1 Geniusove neke.
E sad je problem što mi neće zvuk na sve zvučnike, nego samo onaj obični stereo. Problem je softwerski. To zaključujem jer u imam onaj programčić koji dođe uz drivere. Na njemu ima ono nešto za testiranje zvučnika, i probao sam, svaki zvučnik radi. Čak i na nekom demou muhe koja leti oko čovjeka rade svi zvučnici. BSPlayer, Winamp (onaj novi s podrškom za više zvučnika) i WInowsMedaPlayer mi ne puštaju zvuk na sve zvučnike, iako su to prije radili.
gledao sam po postavkama, sve fino štima. U kompjuter je sve uredno prikopčano.
Pliz help
-
Jel imas mozda EAX konzolu(postavke eax-a)? Tamo bi trebao namjestiti CMSS 3D ili nesto slicno tome.
-
To ne posjedujem
Imam samo Sound Effect menager od MSI-a, al na njemu je namješteno 6 zvučnika. I na svakoj drugoj postavki je 6 zvučnika, ali niti jedan program neće da ih koristi 6 !!!!! Prokleti BILL!!!!!
-
Pa to bi ti zapravo i trebalo biti, ja sa iskljucenim CMSS 3D takodjer cujem samo stereo zvuk. Za msi stvarno neznam, ali bi trebao imati negdje u postavkama da ti pusta zvuk na 5 odnosno 6 zvucnika.
-
Imam to, i znam gdje je. Namješteno je na 6 zvučnika. Još imam provjeravanje zvučnika i mogu puštati glazbu, ali jednostavno niti jedan program neće sve zvučnike
Evo slikica:
http://img55.imageshack.us/img55/578...vlje7ja.th.jpg
Evo sad riješih problemčić, ali polovično. Na Power DVD sam vratio postavke na 2 zvučnika. onda uzeo OK. Pa opet vratio na 6 zvučnika, pa onda na sound efektima od MSI-a uzeo prvo 2 dva zvučnika, pa OK. Pa onda opet se vratio pa stavio 6 zvučnika i proradi mi u winampu. Al Meda Player i dalje odbija poslušnost
-
Nisam bas na to mislio, procitaj tekst na slici pa ces vidjet o cemu pricam.
http://img398.imageshack.us/img398/3896/un14ib.th.jpg
-
nemam ja ovo nikako, al ovo što sam ja otovorio je valjda slično tome eax-u
ali dobro je imam na svemu osim na WMP 5.1 zvuk :thumbup:
-
Jel koristiš uopće taj S/PDIF? U CP-u si stavio na 5.1? U Winampu stavio da koristi tu zvučnu i hardversko ubrzanje?
-
radi winamp, media player neće
-
-
kako god stavim nema nikakvog efekta :(
Sve sam gledao postavke
-
meni ti nece isto na sve zvucnike cut se zvuk , moram u postavkama stavit kvacicu na Enable virtual 5.1 speakers and reverbration , samo dok gledam neki DVD u powerDVD-u moram maknuti kvacicu s toga zato jel mi se onda ne cuje u centru zvuk od filma