moze netko stavit link od mp3 playera za QD.
hvala unaprijed
Printable View
moze netko stavit link od mp3 playera za QD.
hvala unaprijed
h**p://www.dotsis.com/vb
tu imaš sve živo, registriraj se i samo udri po skidanju
Ja ti preporučam Viking power mp3 player
Stavio bih ga ja negdje an share, ali nemam Sis file
ja preporučujem powerMP3
kak se stavljaju programi na mob.
prebaciš ih na mobitel nekom vezom koju imaš. Može biti kabelom, card readerom, bluetoothom irdom il što god imaš da komuniciraš s kompjuterom :D
Prebaciš program an memorijsku karticu i samo pokreneš instalaciju na mobitelu. Program će se instalirati, isto kao i kod windowsa :thumbup:
kada je mp3 player upaljen dal mogu prčkat po mobu npr igrat igrice i dal se mp3 player ugasi kad me netko zove il kad dobim poruku
dal ngage QD ima irdu i bluetooth ili ima samo jedno od toga (koje)
...pa možeš radit, npr. gledat slike, ali igrat igre ne...
...a od konekcije ima i BT i IrDA...
možeš prčkati po mobu,pisati sms-ove,gledati slike,igrati samo sis i java igre i to samo u slučaju ako su instalirane na telefon.qd nema svoj mp3 player,a neki od instaliranih 3-rd party mp3 playera znaju izazivati smetnje u razgovoru ili ih čak treba isključiti prije javljanja jer ne znaju prekinuti svirku.= Citat =:
Izvorno postao Antonio123
qd ima samo bt!
nema ni irde ni usb-a i zato je za mene shit pored starog ngage-a!
nema irdu!= Citat =:
Izvorno postao Eminem
može i igrati igre ako su instalirane na telefon,što će reći da može samo sis i java igre dok radi mp3 (originalni ngage,za qd ne znam)
koji movie player preporučujete?
moze li mi netko detaljno objasnit stavljanje programa i igrica na ngage QD jer nikak nemrem skužit?
HVALA
Po meni dobar je Smartmovie!!!!!
Jednostavo! Moras imati Card reader, bluetooth, ili Ird n akompu naravno! Sve zavisi sta imas na mobu, "najbolje bluetooth-om" kada prebacis s kompa na mob instalacijski fajl on ti se nalazi u mobu u inboxu u porukama otvoris fajl, cim ga otvoris instalacija automatski zapocinje samo pratis upute ako treba potvrditi nesto kada instaliras, ugasis mob i upalis! Ikona programa ti se tada nalazi u menu! Osim ako je explorerom premjestis program!
QD nema ird evo link o qd http://www.bug.hr/mobiteli/mobitel.asp?id=87