hej ljudi
trebala bih vas pitati za svajet, pa cijeli zivot imam samo nokie, i opet doslo vrijeme za novi mobitel ali imam dilemu oko toga, ne znam koji da kupim :
6101
6103
ili cak Sony Ericson K700i ili K750i. . .
:bat:
Printable View
hej ljudi
trebala bih vas pitati za svajet, pa cijeli zivot imam samo nokie, i opet doslo vrijeme za novi mobitel ali imam dilemu oko toga, ne znam koji da kupim :
6101
6103
ili cak Sony Ericson K700i ili K750i. . .
Od ova 4 mobitela koja si navela, kupi K750i, ako imaš priliku...ako biraš između ove dvije Nokije, uzmi 6101 (crnu), jer je puno ljepša od ove 6103...
Ove nokie koje si navela meni nisu baš nešto zato najbolji izbor k750
k750:jump:
Ovo bi trebalo prebaciti u usporedbe...
Od navedenih mobitela, definitivno K750i...
A ako baš hoćeš neku od tih nokija, onda 6103... Ima Bluetooth, a sve ostalo je mislim isto ko i kod 6101...
ali je memorija mizerno mala.
pogledaj ti neke druge mobove ali od navedenih k750.:thumbup:
6101 je ok mob, jedino kaj je malo sporiji! ali nije do k750! ja inače preferiram nokije ali k750 je odličan mob
Ja mislim da se ne mogu uspoređivat 6101 i k750
K750i ti je prava zvijerka:thumbup:
pa ako vec imas para za k750, i kako vidim, preferiras nokie, 6230i bi bila super izbor... pozz:thumbup:
Od navedenih, definitivno K750. :thumbup:
svi govore samo sony ericsson, iako sam velika obozavateljica nokia i moram priznati da su mnogu puta letjele u zid i uvijek su prezivjele,a da ne pricamo o bateriji (sto je meni stvarno potrebno). . . ne znam, mrzim tu neku dilemu, tj kada se ne mogu odluciti jer kupila bi onda K750i ali hm. . . jer imate za predloziti neku dobru nokiu ( ali opet da njena cijena nije abnormalna )??
Ja imam SE K750i,i to je jako odličan mobitel,iako govore o problemima sa joystickom,ja nikada nisam imala problema s time.Ti odluci pa javi koji si kupila.Sretno sa izborom mobitela.:thumbup:
Pa ti preporučujem SE K750i:chatter:
pogledaj ti nekog samsunga= Citat =:
Izvorno postao pussy cat
recimo d500/600,e730/720 ili mozda z510/540.
Onda bi ti preporučio Nokiu 6230i... Cijenom je kao i K750 (čak malo i jeftinija), a puno je bolja od Nokia 6101/6103... Ako želiš i dalje ostati "na" nokiji, onda definitivno 6230i... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao pussy cat
razmisli si o nokiji 6111,100 kn skuplji nego 6230! ili uzmeš jeftinu zvijerku 6600 :thumbup:
ali ona nema prosirivu memoriju
mogo si bar navest koji nema proširivu memoriju... 6111 nema, ali 6600 ima!
dobro svako zna da 6600 ima prosirivu mem.
...uzmi 6103 - dobar mob za tu cijenu, ako ti nije potrebna proširiva memorija... 6600 mislim da nije za tebe jer ženske ne vole takve mobove, a mislim da ne bi ni koristila sve njegove funkcije...= Citat =:
Izvorno postao pussy cat
inače meni je 6111 je full ženski mob i ima dobar dizajn...jedino je cijena paprena (2900kn)
cijena je paprena i nedaje nista za sto bih ja izdvojio tolko para
ima lijepih zenskih samsunga ako ti je izgled bitan
pa ono...heheh žensko sam onda shvačate da mi je izgled pomalo bitan, jedino drugo šta mi treba je MP3,bluetooth i camera, i to je to. . . šta će mi drugo uglavnom pričam na mob (jer me drugi zovu a ja nikako da kupim bon) i treba biti dobra baterija...ma htjela bi kupiti K750i ali svi govore kako će me zajebati tipkovnica i bla,bla...a za samsung i nokie (na preklop) mi govore da ce mi brzooo ali jako brzo otići zbog spoja. . . ma brijem da ću na kraju dat pare sisterki i reć da me iznenadi. . .