Nemogu se odlucit između ta dva mobitela. Nekako mi je bolja mozda nokia, neznam, molim vase misljenje koji i zasto, i koj se vise isplati kupiti jer cu ubrzo kupovat ( najvj preko oglasnika )
Printable View
Nemogu se odlucit između ta dva mobitela. Nekako mi je bolja mozda nokia, neznam, molim vase misljenje koji i zasto, i koj se vise isplati kupiti jer cu ubrzo kupovat ( najvj preko oglasnika )
k750 bez razmišljanja...
bolji zaslon,puno bolja kamera,softwear...uglavnom rekoa bi da je sve na strani k750 osim edge koji nokia podržava,a ti nečeš koristiti...
znači nemoj razmišljat,nego trk kupiti...:thumbup:
Koji mobitel si do sada koristio?
6230i je odličan mob, ali je polako vrijeme gazi. SE k750i je bolji izbor- osobito fotić (2 megapix s autofokusom), mogućnost updatea najnovijeg firmwarea direktno putem weba... Nedostaci- a jedino joystick koji može zaštekati iako nije pravilo.
Možda k750 bi bio bolji izbor.
slazem se za k750 da bi bio bolji , koliko god da mi je nokia draga .
Iako sam ljubitelj nokie u ovom bi slučaju ipak uzeo SE, ipak je bolji :thumbup:
ma imao sam SE T630 i BUM. NE RADI. Otidem u DM pitam sta ne radi, a meni tip da je to neki bug od SE-a, da se to jako rijetko dogodi ali da se ipak dogodi, i mob moze u smece, a uzeo sam ga kad je bio novi novi (preko 2000) i joystick tako jebeno steka maa, otada vise ne preferiram SE. A za nokiu nisam cuo nitijednu primjedbu, osim sta nema flash
Izgleda da nisi imao sreće pri kuplji, ali to se može dogodit svakom mobitelu ne tako često ali desi se= Citat =:
Izvorno postao nick_753
ako je u pitanju neki bug to se da riješit
Krivo. 6230i ima veću rezoluciju zaslona, a to je jedino bitno kod određivanja kvalitete.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Evo ti link pa sam procijeni 'tehnikalije'. Da ja biram, uzeo bih k750.
potpisujem ovo...= Citat =:
Izvorno postao rage99
E da, nitko nije spomenuo da k750 ima radio sa RDS-om, i dobar "program" za slušanje mp3-ca
..znaci vecina je za se.Pa koliko sam procitala ljudi su jako zadovoljni s K750i tak da je to i moj odabir!!
Ja ti preporučujem SE K750i,ja ga imam 3 mjeseca,i nemam problema,ni sa mobitelom ni sa joystickom.:japan:
Ja bi ti preporućija K750i
zbog toga što je bolji meni od nokinog, te se bolje osjećaš uz njega,
a evo ti usporedbe.....
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=671&b=668&c=
Kvaliteta izrade je na strani Nokije, sve ostalo SE, al taj joystick me ubija u pojam...
SE definitivno.
SE je bolji izbor,ali niti 6230i nije za baciti.jedino smeta sto je prilicno dugo na trzistu.
Heh, dosad nitko nije bio za nokiu heh. Hm,mislim da cu uzet onda SE, iako su im cijene preko oglasnika gotovo jednake... jedino zbog cega se dvoumim uzet SE je joystick, al ....hm....
Trenutno koristim Nokiu 6230i i mobitel je predobar...ne znam kakav je K750i, ali ja sam s Nokijom jako zadovoljan...istina, K750i je funkcionalno bolji mobitel dok je Nokia puno kvalitetnija...
Bez obzira kaj imam 6230i, mislim da bih ipak uzeo K750i...
...a čuj, ako naiđeš na takav, hebiga onda... jedan od forumaša je imao takvog, malo-malo mu je bio na popravku, i prodao ga je... zatim je uzeo Nokiu (neki symbian, ne znam točno koji) i nije mu sjeo te vratio se ponovno na SE ... čuj, stvar je sada koliko ti je stalo da uzmeš taj mob... ja sam npr. obećao sam sebi da ću kupit 6600 kad je izašao i evo, nakon skoro 3 godine u mojim je rukama bez obzira što je zastario...= Citat =:
Izvorno postao nick_753
iako preferiram njoke definitivno uzmi k750i. puuuuuno bolji mob. kamera, autofokus, ekran...
lol a tko to :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
da, k750 mi je bio non stop na popravku, ali sam vjerovatno nekog strganog ugrabio. Nokia mi bas nije nesto sjela, zbog symbiana i velicine. Sad sam trenutno u potrazi za Sony Ericssonom ili necim drugim. Nije bitno, treba mi nesto za male novce dok ne skupim za W810. On mi se cini kao K750 sa popravljenim (poboljsanim) joystickom. Iako je meni K750 bio savrsen mob, jedino mu je mana taj joystick, W810 je onda jos savrseniji. Sad da se vratimo na temu. Ako mislis uzimati K750, OBAVEZNO sa pisanom EM garancijom, jel nikad ne znas hoces li dograbiti neki neispravni kao i ja. Ako imas vise novaca ili hoces pricekati malo dok padne cijena, uzmi W810
ja ti preporucujem 6230i zato sto osobno vise volim nokie a i puno su izdrzlijivije jest da k750 ima bolju kameru ali mislim da ces se zadovoljit i sa kamerom od 6230 i
Nokia 6230i ima predobre slike što se tiče kamere...prednost K750i je to kaj ima fleš i autofokus ali navedeni mob nisam koristio, pa ne znam da li je to od velike koristi...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
K750 je daaaleko bolji mob, ako gledaš samo specifikacije može ti se učiniti da K750 ima samo malo bolju kameru sa bljeskalicom (koja ionako nije prava bljeskalica:) ), a ono nebo i zemlja frende:king:
Pa korisno je jedino ako slikaš po mraku, šta će ti po danu blic... Moje osobno mišljanje je da u ruci 6230i daje puno bolji "osjećaj" kvalitete od k750i... Ali ako misliš mob koristiti ujedno i za puno fotkanja onda uzmi K750i, a ako ne onda je i N6230i super mob...
k750i definitivno!!!