Jel Zna Neko Jel Se Može Nekako Stavit Lozinka Na c75 da netko nemože uči u poruke ako nezna lozinku molim odgovorite što prije
Printable View
Jel Zna Neko Jel Se Može Nekako Stavit Lozinka Na c75 da netko nemože uči u poruke ako nezna lozinku molim odgovorite što prije
Kao prvo molim te piši normalno bez nekih egzibicija, drugo dobro došao na forum.
Ne znam sad napamet, ali pogledaj na www.siemensmania.cz pod patches da li ima odgovarajući patch. Osim modela, moraš paziti i na verziju firmware-a. Sam postupak patchanja imaš opisan za Siemens S55, a isti je za sve modele, pa potraži tu temu.
EDIT: nažalost nema patcha na siemensmania, ali pokušaj ga potražiti na drugim stranicama. Imaš temu o linkovima za Siemense.
Nema takvog patcha, jedina šansa ti je da pronađeš java aplikaciju koja to radi.
Nažalost, ja neznam da li takva postoji, ali isplati se proGoogle-ati
Patch posoji za dosta modela, pa je za očekivati da će se naći i za C75. Pokušaj se raspitati na gsm-forumu.
Java aplikacija koja bi to radila nije moguća, jer bi se morala vrtjeti u pozadini i imati nadzor nad prijemom poruka kako bi istu stavila na odgovarajuće mjesto zaštićeno lozinkom. Java na mobitelima nije tako moćna.
Upravo tako. Jer bi se jednostavno dugim pritiskom na crvenu tipku ona srušila i onda možeš raditi šta hočeš. Jedino pomoću patcha.
Imate pravo, moja greška.
...ali što ako java aplikacija npr. napravi enkripciju poruka pa se one ne mogu pogledati bez da se uđe u aplikaciju (sa lozinkom ofkors) :bunny:
Po mom mišljenju, nemoguće je tako postaviti stvari. To bi značilo da je Java aplikacija nadređena samom operativnom sustavu mobitela, a to baš ne bi išlo.= Citat =:
Izvorno postao andrija
Kod Siemensa to ne bi bilo da je nadređena OS-u nego bi bilo to da aplikacija može upravljati memorijom mobitela(što i može)jer je sve spremljeno u neki file u memoriji, ali naravno da bi bilo glupo to napravit jer bi se moralo uvijek ulaziti u java aplikaciju kad hoces čitat/pisat poruke.
Autostart java aplikacije kod pokretanja / paljenja mobitela ?:chef:
Razmisli malo, ako neka aplikacija upravlja memorijom onda ta aplikacija mora dozvoliti upis podataka u tu memoriju što nas opet vodi na to da ta aplikacija mora biti stalno pokrenuta i da se ne može isključiti bez isključivanja cijelog mobitela.= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
To znači da mora biti ili dio OS ili čak nadređena samom OS-u.
Znači opet to ne može biti Java aplikacija.
Java aplikacije mogu čitati i upisivati podatke u memoriju mobitela, ali imaju niži prioritet od samog OS-a mobitela.
Kao primjer možeš uzeti , recimo, FlashSMS, MultiSMS i slične. Svaka od tih aplikacija može raditi sa memorijom mobitela, ali ne može sa memorijom SIM kartice. Isto tako, ako za vrijeme dok čitaš ili upisuješ podatke u memoriju koristeći Java aplikaciju dođe SMS tvoj rade se prekida i prima se SMS. Postići da Java aplikacija bude tome nadređena značilo bi da bi morala zamijeniti dobar bio, ako ne i cijeli, OS-a mobitela.
alternativa: preuredi glavni meni, makni ikonu za poruke te ih stavi u neki podmeni
Sljaka mislio sam da se samo pomoću java aplikacije encryptiraju poruke i pomoću nje da se vrate u normalu. Znači da ne bi morala biti stalno pokrenuta, nego po potrebi.
Ali stvarno najjednostavnije i najbolje je pronači patch.
taj način bi možda i išao, ali onda zahtijeva upotrebu lozinke, jer bi inače svatko mogao pokrenuti aplikaciju i čitati poruke.= Citat =:
Izvorno postao tbenosic
Ima jedan trik, samo je potrebno aktivirati Developer meni.
Poruke se prebace u neku od mapa koje nisu vidljive kroz Explorer i onda se preko Developer menia pristupa do njih. Malo zaobilazno, ali funkcionira. Detalje mogu radzraditi.
Ovo pali kod onih koji samo razgledavaju. Tko želi pročitati poruke taj će prebrljati cijeli meni.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Šta se čeka?:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Naravno da bi java aplikacija trebala imati šifru.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nadam se da s ovim drugim nisi mislio na arhivu?? Mislim da čoveka zanima zaštita normalnog inboxa.
Koju verziju fw-a ima? Mislim da nije nigdje napisao.
Pogledaj ako ima patch na http://patches.kibab.com/patches/ za tu ver fw-a.
Ne nije napisao koju verziju ima. Uopće se nakon prvog posta nije javio, a mi se trudimo naći rješenje :D.
baš smo biseri
Imaš pravo i stoga je ovo :closed:= Citat =:
Izvorno postao tbenosic