Da li postoji neki program koji bi sa racunara omogucio pristup sakrivenim folderima na symbianu (recimo "c:\system") ???
Printable View
Da li postoji neki program koji bi sa racunara omogucio pristup sakrivenim folderima na symbianu (recimo "c:\system") ???
Sa kopijutera teško... Ali možeš mobitelom pomoću FxExplorera vidjet što imaš recimo u C:\system, i ostalim "skrivenim" folderima...
PS: Čovjek pita za 6630...
Fala sto si rekao ostalima koji imam telefon :)
Znao sam da moze pomocu FExplorera ali interesuje me da li moze
nakako sa racunara
Evo, ovako necu vise zaboravljati da stavim koji telefon imam :]
Ovo pitanje sam postavio jer bi hteo da vidim koji su fajlovi prisutni na c:\
posle formatiranja telefona(telefon je formatiran tako sto sam posle paljenja drzao: zeleno_dugme + * + 3),
a koje aplikacije naknadno ubacuju, da bi znao sta mogu da brisem a sta ne ukoliko nesto ostane posle "uninstalla"
Znam da moze i sa FExplorerom ali je dosta mukotrpno...
Ma nije mukotrpno... Samo trebaš znati što tražiš na mobitelu... Ali da, malo je teže naći neke fajlove, ako neznaš di bi se mogli nalaziti...
PS: možeš koristiti i edit, umjesto da pišeš tri poruke, jednu za drugom... Ajde dobro da si stavio bar u sig koji mob imaš...
Mislim da sa kompom ne možeš vidjeti šta se nalazi npr u C:\system
sa pc suiteom, preko file managera ne možeš vidjet sigurno, a za sad ne postoji niti jedan drugi win explorer koji bi ti otvarao skrivene foldere, kao recimo Open Disc kod Siemensa. Sigurno i provjereno.
Mora da se salis!?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ima ih.. ..itekako ih ima, a ja osobno najvise cijeniom potonji:
• vDisk is Out