Evo par skinova za Moto V3x. ENJOY
Windows XP mobile
Screenshot
SKIN
Printable View
Evo par skinova za Moto V3x. ENJOY
Windows XP mobile
Screenshot
SKIN
VodafonePT
SKIN
isusovac jer to tebi radi na V3x, i da li si flex_ovao XPBlue.hs, jer nesto mi tu ne stima neznam sta ali da proverim. Sve iz onih foldera si prekopirao u foldere V3x i na kraju samo flex, ili obrnuto, malo mi pojasni.:thumbup:
jer isusovac na odmoru, ili nesto drugo.
isusovac da li tvoja V3x radi sa onim skinovima.
ko zna jel je probao. Možda misli da idu na v3x.= Citat =:
Izvorno postao tomican
Napravi sa LeaderGL flex editoru nofi folder i samo sve fileove od tog skina prebaci u taj folder. Skin folder se mora zvati identično kao i .ski file od kojeg skina stavljaš!
GoGs sve to znam jer sa V3 sta sve nisam radio, pa cak i "ubio" ali V3x je malo specificnija u odnosu na V3, a isusovac se ne javlja. U SM napravio sam sve samo treba ubaciti u mob, ali opet cekam da li neko ima iskustva sa tim, Isusovac je tamo i "lepo" foldere nabrojao i sta u njima ide, ali de ne dodju u koaliziju sa MOTO skinom. Jer evo skoro mesec dana stoji moj thread za slusalicu koja na V3 perfektno radi a na V3x je ne vidi. Isusovac, ajde javi se!!!!!!:comp:
Dečki, oprostite kaj me nije bilo dugo... Imo sam posla...
Meni skinovi odlično rade. Možda nemate dobre programe!
Prvo trebate imati RSD Lite 2.5 da prepozna vaš mobitel. Zatim LeaderGL flexeditor kojim ubacujete skinove... Ubrzo ce linkovi za download. Dotad vas ostavljam na cekanju...
:spin:
ajde posto si online samo nabrzinu izdeklamuj, sve one foldere samo iskopiras, a flex sa rsd_om ubacujes, ili gresim.:comp: :comp:
Evo:
RSD Lite 2.70 - NOVA VERZIJA
LeaderGL FlexEditor ili još bolja varijanta P2k Commander
Slijedi objašnjenje
ma samo reci flex jer njega ubacujes RSD_om sve ostalo znam.
Rapsakiraš datoteke u jedan folder i nazoveš ih XP - na primjer. Otvoriš RSD LITE da vidiš jel ti je mob spojen sa pc-om pravilno. Zatim otvoriš Skinner4moto i otvoriš XP.ski i sa lijeve strane imaš instal. Klikneš na install i to je to. Ne zaboravi da ti tu treba P2K Commender i njegovi driveri. Kad se pojavi poruka, samo stisneš execute.
Mislim da sam pomogao!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sorry:
P2K Commander - pravilan link
znaci onaj flex ne treba???????????????:comp: :comp:
ne treba ti flex... Samo kad raspakiraš fileove, u folder, imaš XP.ski. Dvaput klikneš i otvori ti se u Skineru. Sa lijeve strane imaš install i klikneš. Automatski ti otvori commander i ti samo klikneš execute. To ti je cijela mudrost.
ma to sam sve pripremio samo me bunio onaj FLEX, je....a, cak sam i napravio folder, ono iz onih foldera samo iskopiras u odredjene foldere i to je to.
posto si jos tu, sve uradim ali execute i pleas wait i onda pukne commander, kako si postavio commander>>>>>:bunny: :bunny:
prije sam ti rekao koji commander koristiti...njega koristi= Citat =:
Izvorno postao tomican
smetnuo sa uma, ok:thumbup: :thumbup: :thumbup:
isusovac nesto ne stima, kada sam ubacio skin u upalio mob sa tim skinom to je toliko majusno bilo da ikone nisam ni video, nego posle toga napamet vratio moto, ili sam ja negde zatajio, jer nigde nemas mm.
moto skin nikako ne brisati. taj ostavi, a ostale normalno samo dodaješ...= Citat =:
Izvorno postao tomican
ma nisam dirao za sada ni jedan skin, ali kad ga prebacim XPBlue, pa to je da puknes od muke ko da je pravljen za liliputance, mali majusni, ikone se cak i ne vide. Moram da vidim gde tu gresim u nekom koraku.
Mozda u tome i jeste problem posto skin u post-u od isusovca nije XPBlue,mozda obacujes neki 176x220 skin.= Citat =:
Izvorno postao tomican
i nije, stvarno sve sam pokusao sa njegovim i nista pa mi nije jasno kako on kaze da mu rade, kada sam i gif_ove pregledao ne slazu se sa skinom. Cak i u opisu koje linkove koristio, ne mogu naci da se mogu ubaciti u V3x bez predhodne modifikacije.
ja sam taj skin ubacio bez ikakvih problema na e1000 a to su isti ekrani i mislim da bi trebalo i kod tebe radit...mene samo muci jebena rupa na desnoj tipki..vodafon gumb izbrisem al nikak da stavim nest drugo...pokusat cu to skuzit.= Citat =:
Izvorno postao tomican
E ovo stvarno nemojte napraviti ja sam se zeznu pa sam izbrisao.= Citat =:
Izvorno postao GoGs