S45 ---> S45i Dal se isplati?
Ovako, nedavno sam postao vlasnik jednog prekrasnog safirno plavog S45. Verzija softwarea je 30, znaci najnovija...
Radi k'o urica, ali sam vidio da ga je moguce nadogradit na "i" verziju.
Pa me zanima dal se to uopce isplati? Mislim - s obzirom na funkcionalnost uredjaja poslije upgradea i na mogucnost kvara - dal bi mi se to uopce isplatilo?
Nadam se da vam nisam zadao neke muke :)
Unaprijed hvala
Re: S45 ---> S45i Dal se isplati?
= Citat =:
Poslao: Zvonimir
Ovako, nedavno sam postao vlasnik jednog prekrasnog safirno plavog S45. Verzija softwarea je 30, znaci najnovija...
Radi k'o urica, ali sam vidio da ga je moguce nadogradit na "i" verziju.
Pa me zanima dal se to uopce isplati? Mislim - s obzirom na funkcionalnost uredjaja poslije upgradea i na mogucnost kvara - dal bi mi se to uopce isplatilo?
Nadam se da vam nisam zadao neke muke :)
Unaprijed hvala
molio bih pomoc u vezi siemensa s45!
Nasao sam na forumu tu temu i hitno bih trebao ako biste mi mogli pomoci da siemens s45 prebacim na s45i. Nasao sam neke opise kako se radi, skinuo software i flasheve, ali nemogu nista jer kada zelim flashirati, javlja mi se poruka : Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2
Molio bih za pomoc!
Unaprijed hvala
Re: Re: S45 ---> S45i Dal se isplati?
= Citat =:
Poslao: mozvatic
molio bih pomoc u vezi siemensa s45!
Nasao sam na forumu tu temu i hitno bih trebao ako biste mi mogli pomoci da siemens s45 prebacim na s45i. Nasao sam neke opise kako se radi, skinuo software i flasheve, ali nemogu nista jer kada zelim flashirati, javlja mi se poruka : Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2
Molio bih za pomoc!
Unaprijed hvala
Eto tu sam nasao nesto.. i ja sam imao taj problem..
Mislim da je na kraju krajeva bila crvena tipka u pitanju.. Nisam ju stisnuo na vrijeme.. mislim da je to bilo :)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=924