Flesovana sa UFS_om, medjutim prijavi gresku:
1st Bott Err: Bad Resp DTC3, 00 c3 5
Zna li neko u cemu je greska i kako je otkloniti.:thumbup:
Printable View
Flesovana sa UFS_om, medjutim prijavi gresku:
1st Bott Err: Bad Resp DTC3, 00 c3 5
Zna li neko u cemu je greska i kako je otkloniti.:thumbup:
flesana ili POKUSANA flesati?= Citat =:
Izvorno postao tomican
kabel ti ne valja.
Pokusano, jer nista nisam uradio. Kabli je uredu, origanal UFS, svi pinovi dobro leze, ali nokia ni displej ne upali, i jos gore ne mogu bateriju nikako napuniti, jer nista na dipleju ne pokazuje.:creep:
ma znam da je original,i znam da pinovi leze i sve..ali svedno ne valja.. tj original ne valja.. moras napraviti nekek dodatne modifikacije. recimo staviti diode ako ih nema.= Citat =:
Izvorno postao tomican
khideg, taman sam hteo da dignem ruke od sr...a, ali sad si mi dao, sto novinari kazu slagort i ni sami neznaju sta znaci to ali nema veze, imas li bar skicu gde bih mogao ubaciti diodu, predpostavljam da znas kako izgleda "ulozak" UFS_a za 3210. Sad sam se i ja zainatio, jer pre mene svi su dizali ruke. Daj pomozi.
znam sve sta treba.. javi mi se na pm.. rastavi kabel pa vidi sta ima vec spojeno i javi mi.= Citat =:
Izvorno postao tomican
Ma evo nasao nesto ali za nokiu drugu al isu slicne, evo rastavljam.Ovako na "bateriju"dva kablica i dve diode 1N4007, mislim, ne vidi se dobro, taj kabli ide u keyb. na telefonu i 6 "iglica" koje id u telefon, i naravno UTP kabli.
imas pm. ..........= Citat =:
Izvorno postao tomican
jesi li ga rođo?= Citat =:
Izvorno postao tomican
BTW koji kabel si spajao na nju?