Izvorno postao sfreak
Pozdrav svima!Prije mjesec dana sam bio u T-MOBILE-u u Rijeci,i kako sam imao onu staru sim karticu(negdje iz 2000.)isao sam vidjeti da li je mogu zamjeniti sa ovom novom(cini mi se 64k).Cura i ja usli smo i pitali da li je moguce zamjeniti staru karticu,i zena je rekla dajte da vidim kakvu imate pa cu vam rec.Prvo je cura otvorila mobac i pokazala karticu,i onda sam ja otvorio mob i pokazao svoju(imali smo skroz iste kartice),i zena je rekla"Kartica se naplacuje 50kn i trebaju vam ugovori"(posto smo pretplatnici oboje).Ja ono "ajd dobro valjda se mora platit i donest ugovor".I medjutim kako nismo imali ugovore kod sebe odluculi smo kad dodjemo doma u karlovac otic u postu i tamo rjesit taj problem.Dosli smo u karlovac u postu i pitali da li mozemo zamjenit kartice sa novom,i covjek je s "osmjehom" rekao "pa naravno da mozete".Ja sam ga pitao jel treba kakav ugovor i koliko se placa kartica,a on veli "Ne treba vam nikakav ugovor,samo osobna iskaznica,a nova kartica se nista ne placa".Ja i cura onako zblenuti gledamo jedno u drugo pa nam nista nije jasno.
Zanima me kako T-Mobile moze s jedne strane radit kako im pase i gdje je tu logika?Mislim to je ista firma i kako to da svaki ducan ima svoja pravila?