Jel bi me neko mogao uputiti gdje da kupim mob Sharp 903 (ili još bolje 904)
review-e možete pogledati tu:
903
904
Printable View
Probaj pratit po plavom oglasniku tu i tamo se nade koji na prodaju!Ak bas oces iz ducana najblize ti je otic u trst!Po meni mozda i najeftinije!
cijena mu je paprena.
vjeruj mi ne treba ti taj mob....
To covjeku ne preporucujes zbog tvog iskustva sa 902-jkom ili je nesto drugo u pitanju?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Nemoj pratit oglasnik jer rijetko takav mob zaluta a i u većini slućajeva odmah je kupljen. Nego ak imaš sve pare već sad, daj oglas u u rubriku potražnja da kupujes novi sharp, nazvat će te diler, dogovorit ćeš se za model, zakaparit ga i u roku od 7 dana ćeš ga dobit
imao sam ga....:)= Citat =:
Izvorno postao xianfu
I kakav je s obzirom na 902?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
jedna je stvar sigurna.to je telefon sa najboljom kamerom i zaslonom u evropi.vec to zasluzuje pozornost.
preprodao sam ga isti dan...ista fora...bolja kamera....malo je šminkerskiji,ali imao sam pogodi koju boju,katastrofa
vodafon soft je šit...i ekran ne može pokazati ni pola svojim mogučnosti,možda na video reproduciranju...ne možeš mms namjestiti,bar ja nisam uspio...jed. ne vrijdi te pare+di ga tu popraviti...preskupi rizik...= Citat =:
Izvorno postao zmija
mane su mu onda jedino vodafone softver i cijena!?
ha ekipi i veličina,ali meni ne...
ma gledam baš sve te mobitele, i definitivno se nikaj ne isplati kupit: preskupo s nikakvim poboljšanjima od 2004-e. Definitivno je best buy Motorola Vxxx serija jer "unparijeđenje" svih ostalih mobitela nije ni približno opravdavajuće razlici u cijeni
i onda banem na ove sharpove modele, pogotovo 904. Ekran 640x480, kamera 3,2mp i to u naprednijem izadnju, logika softvera kao u motorole (IMHO, motorola ima najbolju logiku softvera, ostali su il predetaljizirali sa wizard oblikom sučelja (sonyerrcison) ili su debilno podjednostavili i maknuli detaljnost funkcija (nokia non-symbian), te zadnja stvar: ima okrugli gumb-joystick (ove "palice" od K750i, E398 i sl. mobova su preosjetljive i zbog toga skoro pa nefunkcionalne. spojeni krug je definitivno idealan joystick)
sve u svemu ovi sharpovi su, spoj motorolinih clamshell-ova te novih sonyerr. mogućnosti. Točno ono što tražim.
još samo da mi dobra duša posavjetuje cijenu i mjesto kupovine u Trstu...
Pa onda si radije kupi neku motorolu, tipa v3x i sigurno ces biti zadovoljan i s viskom novca za nesto drugo. Sharp mobiteli su odlicni, ali i ogromni, te okrljasteni s vodaphone softwareom. 904 ne mozes naci za kupiti jer nije jos vani. Ja sam ljubitelj sharp mobitela, ali su kod nas neisplativi za kupiti.= Citat =:
Izvorno postao gesaugen
Po ovome sta si napisao tebi je najbolji izbor motorola v3x.
Ovaj plavi Sharp 904 je predivan...mobitel ima odlične karakteristike, a i dizajn mu je mrak!!! Ako netko vidi negdje cijenu, nekaj je ovdje napiše... :japan:
Kako pise i u mom gornjem postu, 904 jos nije izasao na trziste.