Zasledio da se može snimati MP4 file sa Motorolom V3X!!!! Nekako mi ne ide to učiniti. Može li mi ko poslati modificiran seem!!!! Hvala!!!!!:evil:
Printable View
Zasledio da se može snimati MP4 file sa Motorolom V3X!!!! Nekako mi ne ide to učiniti. Može li mi ko poslati modificiran seem!!!! Hvala!!!!!:evil:
Skini si P2K Advanced Editor.Build 5091 imaš u stavci VIDEO podešavanje veličine snimanja i opcije za podesit jel hočeš 3GP ili MP4. Meni radi na v360 pa bu valjda i na V3X!= Citat =:
Izvorno postao princ3
Ne radi, uvjek kad ubacim mp4 kad restartam opet ništa, je li ko zna drugo rješenje molim!!!!!!!:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Pa koliko se secam da je bilo neke price da v3x neradi sa seem-ovima...
ja mislim da radi slično kao i motorola E1000, samo su drugi seemovi upitni za pojedine funkcije, a pošto je najnoviji model, nije još otkriveno gdje se što nalazi. No i to će brzo postati prošlost.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Znači, ipak mislim da je nešto zapisano u seemovima, no sad u kojima šta, nebih znao. Malo mi je teško vjerovati da je sve sakriveno u samom flash kodu...
V3x također vrti seemove....= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
radio sam ih već dosta, sam modding i procedura je standardna
Moja greska onda :blush:
nije greška, nego si sigurno na forumu pročitao da je, ak se dobro sječam kova, rekao da v3x ne funkcionira sa seemovima. No ipak je griješio!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM