dal se isplati kupit, kolko kosta, ima koja stranica za skinut igrice programe itd. dal QD ima radio i mp3
Printable View
dal se isplati kupit, kolko kosta, ima koja stranica za skinut igrice programe itd. dal QD ima radio i mp3
qd je totalno ne isplativo kupiti, iako je dosao nakon n-gage, nema FM radio, MP3 player (koji se moze naknadno stavit,al...) i cini mi se, stereo zvuk!
jedino sto je bolje je da se mmc moze promijenit a da se mob ne gasi...
ali stari n-gage rula i, barem meni, je puno ljepsi
Potpisujem do tu jer se ne isplati kupovat niti jedan= Citat =:
Izvorno postao symibman
...pa bolje uzmi 6600...
Ne znam da li znaš ali i na ostali symbianima možeš igrati n-gage igre, ja bi isto rađe uzeo 6600 ili nešto novije...na tebi je da odlučiš.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Antonio123
da, ali ne sve igrice!!!= Citat =:
Izvorno postao rage99
i n-gage jedini do 6630 (cini mi se) ima stereo izlaz itd...
točno= Citat =:
Izvorno postao symibman
ja imao stari model n gage-a,a sada imam 6630
malo me nostalgija hvata za n gage-om,izvana se ne vidi koliko je to dobar mobitel,ako se tako može nazvati!
ž= Citat =:
Izvorno postao guzda
Meni on i nije nešto...a i cjena koju traže neki je pre visoka...(jer za tu cjenu se može naći puno bolji i ljepši mob....)pa....ko voli nek izvoli....
ukusi su različiti!= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
za cijenu se slažem,jer se već 6600 može naći po cijenama nižim od n gage-a,a ona je ipak ružno paće (bez obzira što je unutra labud)!
Za N-gage traze svi oko 500kn a za koliko se moze nabaviti 6600?
od 550 do 750kn. sve zavisi o stanju mobitela i opreme koja se sa njime dobije:thumbup: