Molim pomoć
Imam MDA Vario koji se uspješno spoji na router siemens 515 ali ne može proći na internet dali neko možda zna u čemu bi bio problem(kompijuteri u mreži se spajaju bez problema)
hvala
Printable View
Molim pomoć
Imam MDA Vario koji se uspješno spoji na router siemens 515 ali ne može proći na internet dali neko možda zna u čemu bi bio problem(kompijuteri u mreži se spajaju bez problema)
hvala
Ako imaš uključenu zaštitu MAC adresama na routeru, moraš na routeru u security settingsima Variu omogućit spajanje.
on se spoji na router ali nema prolaz na internet
Probaj sa ovime se spojit http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19581
Imam gigaset SE 555 router. Pokušavam konektirat MDA vario wifijem na njega i ne ide.
Uspjevam spojit vario na router i ići na internet dok je security isključen al čim uključim security na routeru neće se spojit. Security je WPA2-PSK/WPA-PSK. MAC adresses filter je isključen.
Na variu narihtam taj tip authentication(WPA-PSK), data encryption (TKIP), network key.........NEĆE PA NEĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tražio sam okolo po forumima ljudi pričaju da ide ljudi probavaju to što pišu i nama kojima nije išlo ne ide i dalje.
Jel zna netko šta treba napravit!
Please Please Please :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
Ajde da se i ja priključim klubu koji se nemože spojiti na net s variom.
U principu, wlan radi, čak sam ga i pingao i radi, ali internet nikako, MAC adresses filter sam isključio, ukljlučio, no svejedno.
Ima li tko kakve pripomoći?
router : ZyXel Prestige 600 series