Pozdrav!
Jel zna neko čemu služe sljedeće mogučnosti na cx70:
Push-To-Talk
Voice dial, command
Clip-it covers
External flash as accessory
Hvala!
Printable View
Pozdrav!
Jel zna neko čemu služe sljedeće mogučnosti na cx70:
Push-To-Talk
Voice dial, command
Clip-it covers
Hvala!
To ti je nešto kao toki-voki koji radi preko gprs-a ali nije omogućen kod naših operatera, tako da ništa od toga nećeš moći iskoristiti.= Citat =:
Izvorno postao QBlue
Glasovno biranje, dodjeljuje se određenom broju u imeniku. Kad to dodjeliš, da bi glasovno izabrao broj, moraš stisnuti neku tipku (ovisi o modelu)= Citat =:
Voice dial, command
izmjenjiva maska= Citat =:
Clip-it covers
ovo nisam siguran, valjda se odnosi na memoriju mobitela, tj da možeš u nju pohranjivati programe i sl...= Citat =:
Da si doslovno preveo, skužio bi ;D= Citat =:
Izvorno postao QBlue
Vanjski fleš/blic kao pribor
:creep: - da se sam udarim ili ćeš me ti..?= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
radi se o blicu: Flash IFL-600
A pretpostavljam da nemaš manual od moba, možeš ga naći ovdje.
E hvala na objašnjenjima!
Imam još jedno pitanje jel je moguče koristit Voice Dial na cx70 sa ovim originalnim software-om koji su nam dali u VIP-u i kako ???
Inače manual sam dobio s mobom u VIP-u al baš nepiše nešto Voice Dial-u iako na netu piše da cx70 to podržava.
ne treba ti nikakav dodatni software - to ti je vec dio firmware-a u mobu, samo trebas viditi na koji nacin funkcionira...
obicno ti broj kontakta mora biti spremljen u memoriji telefona, ne na sim, onda otvoris zeljeni kontakt, modificiras ga na nacin da mu dodijelis glasovno biranje i tad snimis nesto za taj kontakt. npr imas kontakt tata - pa snimis glasovni zapis tata, ili avion - kuzis nema veze sto ces reci, glavno da nesto dodijelis...
onda to spremis i pokusas - nisam siguran za tvoj model, ali obicno trebas stisniti neku tipku na mobu i zadrazti je kratko pa kad cujes neki signal kazes glasovni zapis za taj kontak i onda pricekas da vidis jeli mob to prepoznao i zapoceo pozivanje...
p.s. obicno mozes dodijeliti i glasovne naredbe i za pokretanje drugih funkcija, ne samo pozovanje. npr za pokretanje kalkulatora i sl...
Ja sam pokušavao nači ali kod mene na mobu nema opcije za glasovne naredbe.
Možda je ipak kriva verzija firmware-a...
mozda imas samo za glasovno biranje...
Cx70 ima samo glasovno biranje. Glasovne naredbe su ipak bile rezervirane za S klasu :D
Ma malo sam krivo formuliro svoj prethodni post!
U biti opće nemogu nač ništa što je vezano za glasovne radnje tj. nemogu pronač ni glasovno biranje.
Manuali ništ negovore o tome kako se koristi glasovno biranje.
Možda ipak cx70 nema podršku za glasovno biranje...
Jel tko uopće uspio koristit glasovno biranje na cx70 u praksi ili je to samo tako zapisano u karakteristikama?
CX70 nema glasovno biranje ni upravljanje. Od glasovnih mogućnosti, tu su samo diktafon s neograničenim snimanjem.
I kaže se mogućnosti, BTW.
eto, rijesena i ta dilema ;)
Napokon kraj!
Dakle specifikacije na netu lažu (http://www.gsmarena.com/siemens_cx70-869.php).
Sad sam sretan i idem mirne duše programirat za mob (možda čak napravim podršku za voice :D )
E da i ono mogučnosti=mogućnosti; ma to je svejedno, glavno da ljudi razumiju. (ali ako je mogućnosti onda neka bude mogućnosti; priznajem grešku; hvala na upozorenju)
sta je PHONE PILOT i cemu sluzi
Kao neki vodič kroz pojedine mogućnosti...
to meni nije nimalo juzful
Vidio sam u frenda to, samo zastane mobitel od toga :D
nije ni meni potrewbno, ustvari nisam nikad to ima uključeno!;)
Da li netko zna točno što je to?
meni se ne čini kao neki vodić nego kao neke 3D animacije.
I izgleza da mi je kod uključivanja phone pilota to čudo obrisalo sve termine.