Kada nekog slikam slika je odlicna, a kad snimam uzasna!!!
Kada pregledavam snimak onaj sto je dosao na mobitelu (ona formula) slika je odlicna???
Da li je kod CX70 kamera tako losa? da li je moguce poboljsati?
Printable View
Kada nekog slikam slika je odlicna, a kad snimam uzasna!!!
Kada pregledavam snimak onaj sto je dosao na mobitelu (ona formula) slika je odlicna???
Da li je kod CX70 kamera tako losa? da li je moguce poboljsati?
naravno, uglavnom ti je i na drugim mobitelima slika kod videa losija i to dosta...
Niti je na mobitelu neka kvaliteta od leće, a nisu ni tvoje ruke savršeno mirne. Kamera na mobu služi za igranje, za ozbiljne stvari postoje druge stvari.
ma tako je, najbolje je kupiti dig. fotoaparat sa videom (oni sto snimaju 30 slika i sekundi), jest da su 600 tinjak km, ali isplati se...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ako ti je bitan video, razmisli o kupovini video-kamere, a više o tome možeš saznat u dijelu foruma namijenjenog fotografiji i videu.
N6600 nemoze se povezati kablom na PC?Tako sam sad procitao sa jedne stranice...
Koliko kosta 6600 "orginal"?pa da vidim razliku u cijeni...
Onaj prodaje 6600 za 750 kn....
Citao sam po forumima da se 6633 (ako sam dobro zapamtio) puno nerazlikuje od 6600....Jedan je rekao da 6633 ima nekakvu zastitu oko 64 MB kartic, a da 6600 nema...
Malo si promašio temu, ne možeš u jednu temu potrpati sva pitanja koja te zanimaju. Ovo pitanje postavi u Nokia podforumu, a ovaj tvoj zadnji post i ovo ću sutra obrisati.
ma profulio sam skroz... to je trebao biti odgovor na drugu temu...:)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
da samo jos nesto upitam, da li je snimak losiji, nego kad se uslika, zato sto mi mobitel ne moze tako brzo sacuvavati slike, pa mi je kvalitet slabiji (znaci ne moze npr. 100kb (bolja slika) da tako brzo sacuvava pa mi sacuvava po 50kb po sekundi (losija slika)). Hocu da kazem, ako je to uzrok, zasto nije bolja slika kad je bez tona, nego bude ista i sa tonom.
Nisam bas najbolje objasnio ali valjda cete se snaci :)