Zdravo... Zanima me dal' se može proširiti memorija na Motoroli L6? Negdje sam čuo da se može pa jel to istina...
Printable View
Zdravo... Zanima me dal' se može proširiti memorija na Motoroli L6? Negdje sam čuo da se može pa jel to istina...
može, kao i na svim ostalima motorolama... proširiš za inicijalnih recimo 5 Mb na nekih 8 Mb= Citat =:
Izvorno postao Dungeon
Mene zanima kako? Jel ona ima u sebi za umetnut memorijsku karticu?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Izmjenom postojećeg softwera tj. uklanjanjem nepotrebnih stvari iz moba! Puno ti se piše o tome u forumu pa malo pročitaj o tome!= Citat =:
Izvorno postao Dungeon
I ja imam motorolu L6 i taman sam tio o tome otvoriti thread. Ja sam probavao brisati ali nebi dobio puno memorije pa ako neko zna neka kaže kako. Mislim da na L6 ne možeš puno povećati memoriju jer nema skinove ni teme.
jednostavno čitajte teme u Superthreadu o maksimalnom brisanju s moba! to vrijedi za sve Motorole!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
E da još nešto pitam... S kojim programom mogu update-i software
ovo ti je ujedno i zadnje ovakvo pitanje, da si malo pregledao forum, našao bi sve!= Citat =:
Izvorno postao Dungeon
update ili flashanje radiš sa PST-om ili RSD LITE-om.
detalji su opisani milju puta, a zbog organizacije i lakšeg korištenja foruma tebi i ostalima, morat ćeš poštivati neka pravila ovog foruma, jedno od njih je search prije pitanja :mega: