Zanima me dal on ima aktivan poklopac znači kad ti zvoni mob da se javiš čim ga otvoriš ili moraš baš stisnuti zelenu slušalicu jer ja tu opciju nisam našla, zna netko?
I još nešto kako da šaljem slike sa moba na e-mail?:rolleyes:
Printable View
Zanima me dal on ima aktivan poklopac znači kad ti zvoni mob da se javiš čim ga otvoriš ili moraš baš stisnuti zelenu slušalicu jer ja tu opciju nisam našla, zna netko?
I još nešto kako da šaljem slike sa moba na e-mail?:rolleyes:
ja neznam tocno, ali sam gotovo 100% siguran da mora imati aktivan poklopac jer su to imali mobovi prije 5 godina pa mora imati i ovaj mob koji kosta 4000kn
a ti ga imas? pa gdje je t610? di si nabavila gd87?
Da i ja mislim da bi trebao imati, ali ja tu opciju jednostavno nemogu naći.:confused:
sezam t610 sam prodala batiću jer mu se svidio i navalio je da mu ga prodam po jeftinijoj cifri ofkors.
di si nabavila GD?
Prek oglasa.
ako se dobro sjećam, nema automatsko javljanje iz jednostavnog razloga što ne postoji tipka kojom bi se dolazni poziv mogao odbiti bez otvaranja telefona.
Pa nije imala ni motorola tu tipku pa je imala opciju aktivnog poklopca.
pa da je mogla postojat ta opcija, mogla je... ali ja ju isto nisam našao - znači da je nema :)
okej
Pa nije moguce da je to jedini moby koji nema aktivni poklopac.:angry:
Skužila sam da vjerojatno nema zbog kamere jer ima self timer i kamera je aktivna dok se zatvori poklopac. Al ipak su baš mogli staviti opciju aktivnog p. no nema veze.:cool:
Onda je to veoma zanimljiv moby.:lol:
Da, poprilično.:cool:
nema akt.poklopac 100 posto
Hmmm...a mogli su dodat 2 tipkice van tak da se može odbijat poziv. Inače mi je 87ica full heben mob.
Hrvatski meni?
Inače ima, al ja nemam jer mi ni netreba.
Ma imaju Panasonici HR meni...i to čak i solidno riješen.