Evo, sad gledam malo tu motorolu i fascinira me kamera.... što vi mislite o tom nasljedniku E1000 ?
Meni je mobitel na prvi pogled solidan!
Vidi Review
Printable View
Evo, sad gledam malo tu motorolu i fascinira me kamera.... što vi mislite o tom nasljedniku E1000 ?
Meni je mobitel na prvi pogled solidan!
Vidi Review
E, samo da gore ne pise da je mob canceled, tj. da nece u prodaju.
Inace lijepo izgleda.
Ako bude sreće napravit će nešto slično, ili bilo šta sa 3MP kamerom što će ići u prodaju
Da, nisam ni vidio da je povučena... No bilo bi super da je izašla jer bi je odmah imao... Bez obzira na cijenu... Kamera mu je najveći adut!
mobitel je prava mrcina od stroja...
Barcode citac. LMFAO!!!
Dobra stvar je MPEG4, puno memorije i naravno camera WOW:turn: !!!!
Ma taj barcode citac je citsta glupost, jer nams nikakve koristi od toga. To sam imao na sharpu 902, i zapravo uslikas barcode, a on ga onda procita.= Citat =:
Izvorno postao HvRv
ne vidim korist od toga.
ajd mi kaži jer scanner bar code-a ne čita kod? on ga skenira, pa ga zatim komp obrađuje. mobitel ga također "skenira" i automatski obrađuje. Ja vidim istu korist. :)= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Znaci ne vidis sam procitati broj ispod barcoda, pa ces ga skenirat i onda procitat s moba?:lol:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ovako ga ne moraš recimo prepisivat. to se zove prepoznavanje teksta.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
I to je sharp radio, to cijenim, ali barcode... ne vidim svrhu. EOD, da ne odemo daleko bezveze.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
to piše samo da zaintrigira kupce. No, prevelike svrhe nema. osim prepoznavanja teksta.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Kad smo već kod kamere, mene je jako privuklo 3 mpx sa autofocusom!
Uzimajuci u obzir iskustvo s D750 i autofokusom, moram priznati da bi 3 mpx i autofokus mogli lijepo zamijeniti kakav osrednji digitalac, jos da snima video recimo u VGA i 30 fps, divota.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
po meni beskorisno kao i agps na mobitelu al nema veze sve u svemu mobitel je ok kamera je dobra baterija je standardna sto bi trebalo poboljsat ako je misle dat u prodaju kao i softver malo prosirit. ( trebalo bi ubacit zabiljske i sl .stvari mozda word ili notepad)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Činjenica jest da Motorola ipak dosta kaska za ostalima jakim proizvođačima, SE i Nokia imaju 3Mp, za Samsung nemam potrebe ni govoriti, a Sharp već godinama vodi u inovacijama na polju mobilnih aparata, ali je jako zanemaren na našem području.
Motoroli je i predugo trebalo da doda eksternu memoriju, što je danas s obzirom na MP3 standard.
V3 je recimo produkt koji je nastao kao etapa u razvoju do V3x i izbačen na tržište zbog želja kupaca, jasno zbog dizajna.