Dvoumim se sta kupiti. Cijene su približno iste, tj. mala je razlika. Mislim kupovati iz oglasnika. Dajte vaša iskustva i razmišljanja. Ja sam više naklonjen V3i. Netreba mi 3G ni 2mpx camera.
Hvala
Printable View
Dvoumim se sta kupiti. Cijene su približno iste, tj. mala je razlika. Mislim kupovati iz oglasnika. Dajte vaša iskustva i razmišljanja. Ja sam više naklonjen V3i. Netreba mi 3G ni 2mpx camera.
Hvala
pa ondas kupi v3i.ljepsa je od v3x.
Ja bi uzeo V3i jer nemam potrebe za 3G mobom
Ja bi isto uzeo i, svaka cast kameri od 2mpix i ostalom al x mi bas nije nesto po izgledu a i izgubio je glavni adut -debljinu, tj. tankocu...
Ako nabavis podijeli iskustva s nama jer si i ja razmisljam zamjenit e730 s v3i...
Kuoujem kroz tjedan dva pa javim iskustva.
meni mi bilo glupo baciti 3000kn za mob koji izgleda kao v3,samo kaj ima 1.3mpx kameru,a cijena će mu kad tad počet padati kao kod v3...:nono:
To ti je rizik kod tih motorola,= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Sad se v3x nadje za 1700kn,
koja je uopce razlika izmedu v3x i v3i? osim u cjeni.
Pa daj pogledaj na gsmareni, to su dva potpuno razlicita mobitela. V3i je neka vrsta evolucije obicne v3 sa boljom kameromi utorom za karticu, dok je v3x potpuno drugaciji mobitel koji vise ne moze nositi RAZR ime.= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
V3x u oglasniku već ide po 1500 kn. Sad si ja već razmišljam da ga uzmem kao drugi mob, lijepo bi se slagao s mojom 6280 ;D
Cijena v3i u oglasniku je 1900 kn. samo 200 kn više od v3x.
Ja bih isto v3x tj.vec sam je nabavio i duplo je bolja od v3i. 3G ionako nekoristim pa tako da mi to nema utjecaja. Jedino mi je malo cudan softwer kod nekih operacija. Jucer sam ubacio novi pa cu vidjeti ovih dana kako se ponasa.
:lol:
samo da imate predožbu... prava cijena v3i je manja od v3x za kojih 70€
a di to?ja znam da u dućanu v3i dođe 3099,a v3x 3200,a na crno je v3i skuplja....
moja preporuka je v3x. nije velika razlika u cijeni, a dobiš duplo bolji mobitel...
Ako patiš za dizajnom, onda v3i... :thumbup:
ma ak pati za dizajnom nek uzmi v3,to je ista stvar izvana ozim onog loga -M.naravno da je i moj preporuka v3x kad baš već moraš jedan od ta dva
nemožemo ti mi tu pomoć, moraš sam odlučit jer ćeš inače bit nezadovoljan, nemoj da tuđe mišljenje utječe na tvoj izbor
-----------------------------------------------------------
Eto ja imam v3 ali glupo je zamjenjivat nju za v3i tj. istu stvar osim kamere i kartice, ali iskreno i nema baš nekog izbora. u svakom slučaju ostajem na motoroli.......što vi mislite??? v3 je ipak karakteristikama loš mob, ali dizajn mi je najvažniji, a tu negdje mi je utor za karticu
A jesi ti razmisljao o L7. Evo ja ga imam i prezadovoljan sam. A nema ga puno ljudi tako da je tu u wow efekt, a dizajn nije za baciti.= Citat =:
Izvorno postao leoo
da, samo što nema utor za kartice.... to mu je mana...= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Gogs, pa ti bi kao motoexpert trebao znati da L7 ima utor za transflash karticu. Malo sam razocaran tvojim znanjem motorola:spin:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
e gogs falia si malo al sta se moze dogadja se najboljima..vjerujem da se gogs zeznuo upisanju samo nista vise ...kupi v3x i rijesena stvar po meni bi to bio izbor= Citat =:
Izvorno postao xianfu
mogu ti reći da sam sam sebe razočarao!! ne mogu vjerovati da mi se tak šta desilo. lool. cijeli dan visim na netu i sad sam na PM jednom tipu objašnjavao razlike između L6, L2 i L7, pratim rezultate na kladionici, i još postam. Morao sam se negdje sjebat..= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Ispričavam se.
Da, slvr L7 ima utor za kartice i podršku do 1GB. :turn:
da l7 je i meni fenomenalan mob,čista šminka,ak ću neš jeftinije uzimat,to ču uzet,ziher...
imaš v3i i po 2800kn u dućanu, pogledaj malo strane cjenike vidjet ćeš da je v3i jeftiniji= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ja je preporucujem iz prve ruke. Odlicna je.= Citat =:
Izvorno postao smogovac