Dal moram mobitel nosit baš u EM. Imam garanciju, šteka mi joystick i tipka kojom slikam (d750i). Znači dal će mi vrjedit garancija u nekom drugom dućanu s opremom za mobitele?
Printable View
Dal moram mobitel nosit baš u EM. Imam garanciju, šteka mi joystick i tipka kojom slikam (d750i). Znači dal će mi vrjedit garancija u nekom drugom dućanu s opremom za mobitele?
Da, moraš slati u ovlašetni servis... Znači, samo EM... Ako želiš ne izgubiti garanciju popravkom u nekom neovlašetnom servisu...
Ma garancija mi na isteku a neda mi se ić u Zg
EM je ovlašteni servis, pa ako daš u nekoj drugoj trgovini, oni šalju (ako pristanu) opet u servis.
Ako hoćeš srediti bez jamstva, odneseš ga lokalnom "serviseru".
Vjerojatno ti se ne da čekati, ali moj ti je savjet ipak ga pošalji da ti uz garanciju to srede.:thumbup:
moraš odnesti mob u ovlašteni servis
a koliko bi te košta popravak đojstika u neovlaštenom servisu
Odneses tamo gdje si ga kupio. Ja sam npr. kupio u VIP-u u Pozegi i njima dao pokvareni mob i oni su ga dalje slali u ZG ili ST u Electromagic na popravak
Ja sam kupio u t-centru i tamo su mi rekli da moram nosit u ovlašteni servis i još su me ismijali šta njima nosim
e to ne znam, ja sam nosio u VIP, i odma su ga poslali u ZG. I sto npr, kupim telefon u T-mobile Pozega, pokvari mi se i jos moram placati 150 kn za put u ZG??? Ili im slati HP expressom i placati postarinu jos, a telefon pod garancijom???= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Evo mene opet kad sam bio u
T-centru u Križevcima rekli su da moram u ZG u EM, a danas je frend dao u Bjelovaru u T-centru i poslali u ZG i još mu dali zamjensku 3510i, onda i ja sutra nosim na popravak:licklips:
a koliko košta popravak joysticka bez garancije
:dunno: :dunno: :dunno:
~200 kn. Uzet će ti 100 kn za novi keypad i 100 za ruke...= Citat =:
Izvorno postao Hacker