prije sam to vrlo lako činio sa P2KTools, ne znam točno gdje bude spremljena snimka govora, ali znam da bude u RM formatu i da je imala naziv "smil_vn_".
Mob je "pregažen" sa 58R, a riječ je o motoroli V525.
Printable View
prije sam to vrlo lako činio sa P2KTools, ne znam točno gdje bude spremljena snimka govora, ali znam da bude u RM formatu i da je imala naziv "smil_vn_".
Mob je "pregažen" sa 58R, a riječ je o motoroli V525.
moralo bi to biti u /a/mobile/audio
nije, mislim da se to i ne može skinuti. ono prije što sam skidao je snimak zvuka koji dolazi uz mms.
ma sve se može skinuti, no sad nemam takav mobitel da probam napraviti.
mobile/audio/vavr/FileAX.va - (x je neki broj , ako imaš više snimaka , onda je A1 , A2 itd.), i to oni fileovi koji su malo veći , imaš takvih istih puno , al ti su velićime 1 byte oni koji su sistemski!
postoji i moj tutorial, doduše star već jedno godinu dana i o konvertiranju tih fileova...= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
treba samo potražit
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=file
misliš na ovaj tutorial?
Sve je to u redu, ali to koristi samo kad kreiraš novi mms i iz njega izvučeš snimku govora (smil_vn_X), no ja imam snimljen telefonski razgovor i to se nalazi u mobile/audio/vavr/ kao što je DOMICH rekao, e sad kad sam našao gdje je taj file, ima li netko ideju kako da to čujem na PC, kojim programom. File ima nastavak va, ne znam kakav je to format?
Napominjem da se već snimljena i spremljena snimka govora ne može ubacivati u mms.