kada sam indtalirao bearshare i na kraju instalacije pita me dali ga želim pokrenuti odmah kada stisnem da i neče ga otvori i kada 2 puta stisnem na ikonu neče ga otvoriti jeli netko zna kako da rješim taj problem
hvala unaprijed!!!!!!!!!
Printable View
kada sam indtalirao bearshare i na kraju instalacije pita me dali ga želim pokrenuti odmah kada stisnem da i neče ga otvori i kada 2 puta stisnem na ikonu neče ga otvoriti jeli netko zna kako da rješim taj problem
hvala unaprijed!!!!!!!!!
E fino skini lime wire ui kani se bear share-a
Jer onaj kako da kažem pun je adware-a i spy i ostaliuh nekigh stcvari koje nisu dobrodošli na kompljutere
e kompa hvala kaj si mi to rekao izbrisao sam bearshare
Da. Nemoj koristiti Bear Share, prepun je gluposti kje će ti se nasadit na komp... Lime Wire je puno bolji izbor, ako misliš skidati glazbu...
imam spyware doctor i kada sam išao skenirati spajvere našlo mi je bearshare
nekuzim? skines si bearshare i u njemu u search upises bearshare i skines si besrshare pro= nemas onda spyware i ostalo! a limeware= trebas instalirati javu, manje se nade muzike i filmove, uglavnom ja sam jako zadovoljan sa bearsherom!
I ja sam bio prezadovoljan i kad sam formatirao kom sad mi neradi bearshare.Imam verziju 5.2.5 pro s crackom i sve je uvijek radilo i sve pjesme sam nalazio.Sad kad ga instaliram i pokrenem uopce nece skidati nista i u gornjem desnom uglu gori ona njegova crvena lampia i kad dodjem na nju kaze mi Hosts not connected i nista nemogu skidat.Kad upisem ime bilo koje pjesme i kazem da mi skida nista se ne dogadja i nakon nekog vremena da mi ovu poruku koju cete vidjeti na slici.Program mi je super i zao mi je sto sad odjednom neradi pa neznam u cemu je problem.Instalirao sam najnoviji Bearshare koji radi ali nije ni upola tako dobar i pregledan kao ova verzija, pa mi stoga nije jasno kako jedna radi a ova ne.Molim pomoc
http://rapidshare.com/files/211732844/untitled.bmp.html
I samo nemojte please ono pa to nista nevalja uzmi si Limeware ili nesto drugo.Zanima me kako ovo rijesit.Hvala