Koji moby ima najbolji MMS?
Printable View
Koji moby ima najbolji MMS?
mislim da siemens i ericsson imaju najbolje
T68i stvarno nema gotovo nikakvih ograničenja što se tiče MMS-a. Samo što ima premalo boja... T610 je super ali čuo sam da ima neka ograničenja u smislu koliko slika u jedan MMS možeš nakrcat...(tako se ide na ruku operatera - praksa od Nokie). S55 znam da ima isto dobre mogućnosti ali evo neki dan smo vrag i ja uspoređivali kako isti MMS (VIP infoblic - vrijeme) izgleda na kojem mobu i zaključili da na T68i izgleda neusporedivo bolje (općenito smo zaključili da je ekran od T68 bolji - npr. crna boja je na T68 zaista crna dok na S55 ima neke svikaste uzorke u obliku crtica i točkica... itd, da ne duljim). Novi Siemensi koliko znam (SL55, M55) u potpunosti zadovoljavaju u smislu MMS-a, samo imaju i dalje male (101x80) i pikselizirane ekrane. Nokie velikim djelom imaju jako krnje MMS mogućnosti.
Znaci,Siemens zadovoljava po pitanju MMS-a.Pitao sam jer uzimam M55 pa sam htio znat.
Hvala na odgovorima.
t610 ima savrsenstvo MMS-a...revolucija naspram t68
T68i s FW-om R6A na više (ja imam R8A) ima uglavnom sve što i T610 pa i nije neka revolucija pogotovo što se tiče ograničenja na T610 u smislu nakrcavanja slika u jedan MMS!= Citat =:
Poslao: sezam-picika
t610 ima savrsenstvo MMS-a...revolucija naspram t68
T68 tako na primjer može osim standardnih funkcija (slike, melodije, hrpa teksta, snimke govora...) i mjenjati boju pozadine poruke i boju i veličinu teksta, određivat page timeing...
Reci sezame na koje si ti opcije konkrentno mislio da po tebi predstavljaju revoluciju? Naravno pri tome ne mislim na veliki ekran i 65k boja koje se podrazumjevaju...
eh nisam znao za taj novi FW...
A Sagem MY X-5m, kakve su njegove mogucnosti???
Sta ste se usutili?
Pa nitko ga nema!
@delijas:
Ocito si prepusten sam sebi.Mislim,sam ga testiraj,to ce ti bit najpametnije rjesenje.
I,onako usput,sta je sa Samsunzima,Panasonicima...
Evo kasnog odgovora :)
Samsung isto ima ograničenje na 80Kb a Panasonic neznam.Pitaj Mobyfan-icu
I M55 sa najnovijim fw-om ima ogranicenje od 50 KB :(
Mislim da je na S55 to ispravljeno.
'ajd' mi recite koliki je najveći MMS koji ste poslali...
Ja 49 kb, natrpao sam koliko je stalo :D
30 kb
i kaj stane u 50kb?
Ma sve :)
Mislis da je to malo? Ja mislim da bi trebalo biti barem 64, ovako ti naplati 2 MMS-a, a posaljes 1 i pol.