Ako ima koja dobra dusa iz Zagreba koja to zna, vidim ovdje upute, ali s obzirom da nemam PC nego Mac, ne mogu cak ni pokusati.
Postoji li nacin da se ubaci iTunes?
Printable View
Ako ima koja dobra dusa iz Zagreba koja to zna, vidim ovdje upute, ali s obzirom da nemam PC nego Mac, ne mogu cak ni pokusati.
Postoji li nacin da se ubaci iTunes?
Ja bi ti to rado napravio, ali nisam iz ZG-a a i vjerujem da baš nebi htio da ti šalješ mob u Slavoniju na upgrade.... :flame:= Citat =:
Izvorno postao LuckyZG
Na L7 se odnedavno može ubaciti iTunes!
YES!! :klap: Ako nitko drugi ne ponudi, dodjem ti u Slavoniju :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Slabo da ces ista i uspeti da uradis sa Motorolom na Mac-u pa tako i ubacivanje iTunes-a.Mada ako imas Intel-Mac ovo ti moze pomoci
http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
malo smo offtopic, no bootcamp radi samo na ovogodišnjim serijama maca sa intel CPU....= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
@ Lucky, slobodno se javi na PM :afro:
Imam 2 PPC Maca (G4 i dual G5), tako da to ne radi kod mene.... za razliku od iTunesa (da ne budem offtopic, he he) :)= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Ako ti Inovator ne sredi mobitel, mada mislim da hoće, dođi slobodno i ja ti ga riješim... :famous:= Citat =:
Izvorno postao LuckyZG
Zato se i ne zelim petljati, vec sav taj posao zelim prepustiti nekom profesionalcu :) Cisto sumnjam da bi ista od toga radilo pouzdano pod VirtualPC-om.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
:flame:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
tih L7 sam dekodirao i debrandirao već oko 15ak, dosta toga i ljudima s foruma, tako da nema zime....
zbog smjera ove teme, molim sve one koji se žele javiti čovjeku koji traži dotičnu uslugu, da mu se jave na PM.