Sto vi mislite kako su nastali i da li postoje "mali zeleni"?????
Printable View
Sto vi mislite kako su nastali i da li postoje "mali zeleni"?????
krugovi u žitu? ma to romi pokose pa svi rade paniku... i bila je ta tema ako se ne varam o "zelenima"= Citat =:
Izvorno postao Jericho
postoje,al ko kaze da su mali i zeleni?
krugovi u zitu? neznam. misterija.
...definitivno nismo sami u svemiru... toliki prostor, toliko mjesta dokazuju da ih ima puno... samo što nitko još nije otišao na tako veliko putovanje do drugog mjesta, jer i sami znamo koliko je to komplicirano...
otisla je kapetanica Janeway :famous:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
mislim da nismo sami u svemiru da ima neko ko nas prati od gore.valjda osim bog ima i neko drug gore:klap:
Što se tiče krugova u žitu, to je misterij... Ali zasigurno nismo sami u svemiru... Prevelik je to prostor... Možda na nekom planetu ima još neka vrsta koja sija žito, ali imaju valjda krugove u kojima slijeću i polijeću u svojim letećim traktorima... Pa su nam došli pokazati kako to oni rade... :jump: :throw:
...da bas su misticni...:three:
Također ne vjerujem u male zelene, ali u primitivni život na nekom drugom planetu sigurno vjerujem... :afro:
Također ne bi znao definirat tajanstvene krugove.... Vrag ga zna otkud! :wall:
A što ako smo mi ti koji su primitivni? Definitivno nismo sami, bez obzira gdje se te druge "civilizacije" nalazile... U drugim galaksijama, dimenzijama, paralelnim svemirima...
A ko uostalom kaze da izgledaju tj. slice ljudima... mogu izgledat potpuno drugačije...bit visoki po 5 metara... šta ne...sve je moguće dok nije dokazano... a svemir je velik...
ja vjerujem u višu silu.... ma što god ili tko god ona bila.... al ima je.
Jako je zamršeno sve... i vjerujem da ima okolo nekoga, ali teorija da je svemir beskonačan... hm neznam baš...
sa dokumentarne emisije ( mislim ) sam pokupio informaciju, da sonda koja je poslana davno onda jos prije, da je dosla do kraja sunčevog sustava i da ju nešta zadržava te da nemože ići dalje... :klap:
nije beskonačan, već se stalno širi.= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
beskonačnost je samo stvar imaginacije.
krugove u žitu su proučavali krajem prošlog stoljeća i došli su do zaključka da je to djelo ljudskih ruku. postojalo je nebrojeno mnogo dokumentaraca u kojima su pokazali i kako su nastali...
kao što rekoh romi kose žito svi rade paniku ;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
pisalo je negdje,ili sam cak i cula kao da te krugove je prakticki nemoguce samo tako za jedan ili dva dana napravit da je potrebno puno vise i da su te travke totlano cudno i precizno poslozene
E ja sam gledao na National Geographic, postoje prave tvrtke koje prave te krugove za filmove. Dosta im je oko 5 sati.= Citat =:
Izvorno postao mala
da za filmove,ali stvarno ti krugovi,preprecizni su,te trave su cudno polegnute jedna na drugu...