Nekad (u zadnje vrijeme dosta cesto) mi zna napisati SIM kartica odbijena iz cista mira...
nakon toga se moram izvaditi bat i ponovo upalit..nakon toga sve ok, do neve ktave poruke... zna netko ista u vezi toga?
Printable View
Nekad (u zadnje vrijeme dosta cesto) mi zna napisati SIM kartica odbijena iz cista mira...
nakon toga se moram izvaditi bat i ponovo upalit..nakon toga sve ok, do neve ktave poruke... zna netko ista u vezi toga?
Da staviš novi softver?
Meni se to dogodilo samo jednom na 6630.
i kak si rjesio?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Iskreno, jedan frend mi je kazao da mi je "rok valjanosti" SIM kartice istekao, a i imao sam stariju VIPme SIM karticu, pa sam zamijenio za novu.
Do sada (kuc,kuc) mi nijedan mob nije izbacio ništa slično.
pa al ovo mi je nova kartica... prije mjesec dana.. mislis da je kartica problem,ne mob?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Vjerojatno mob. Ne vjerujem u nekakvu neispravnost SIM kartica, iako se i to zna dogoditi.
Moj ti je savjet da ga presvučeš novim softom.
upravo cu to i uciniti, pa cemo vidjeti dal je to bio problem..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Da, i meni se to desilo.... Kupio sam u VIP-u N70 i kad sam pred njima stavio karticu u mob, nije ju htio prihvatiti.... Onda su mi tvrdli da je greška na kartici, pa su mi izradili odmah novu....
Ali, sad mi je jasno da nije greška u kartici....
Izvadio sam je iz drugog moba, a vjerojatno to ima nee veze.... Valjda ga nešto zblesira.... Oni u VIP-u ni ne znaju za to...
ajd malo detaljnije...= Citat =:
Izvorno postao Maxbo
karticu si izvadio iz drugog moba, i stavio u n70 i error.. a u onom drugom mobu?
jes ti ova nova kartica koju si dobio isto baca error u n70 ili ne?
u cem je problem,,u telefonu?
joj cemu takva pitanja...
postoje dva razloga:
1. ili sim kartica, al vidis da su ovome napravili novu i da to nije razlog ILI
2. mobitel, vjerojatno softver...(stavis novi firmware)
3. kontakti gdje se stavlja sim kartica su ili oštećeni ili ima prašine...obriši malo sa nečom suhim...krpom (al ne onom mucavom)...
4. možda bio negdje na vlažnom... upario se ili slično...pa otišlo u qurac... al ne vjerujem baš... to je rijetko...
...mislim da nema daljnje filozofije...
PS: i meni se znalo to dogodit na vecini mobova...al rijetko...ugasim ga i upalim ponovo ili u težem slučaju izvadim SIM i vratim i upalim...al jaaaako rijetko..
pitanja su potpuno na mjestu..= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
1. SIM KARICA je nova, nabavljena prije manje od mjesec dana..
2. moguce... to cu rjesiti uskoro pa cemo vidjeti
3. nema prasine
4. nema sanse da je bilo na vlažnom.
Ovo, na vlažnom može biti ako mob nosiš u džepu.= Citat =:
Izvorno postao khideg
no way. imam futrolu.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy