Pitam ja vas (a mene moja žena):
zašto uzet (kupit, nabavit...) najfriškiji mob? Čemu to?
Potreba!? Šminka!? !?!?!?
Printable View
pa vecina zbog sminke, mi frikovi zato kaj smo frikovi, ali nema kod mene vise toga, ednostavno mi financije ne dopustaju!
Zbog duševnog mira i lociranje nove mete...
Kad ga kupiš - NIRVANA a malo kasnije počneš "zjevati " kakvi su drugi mobovi (nova tiha patnja)...
To ti žene ne razumiju ili ako kaže da te razumije obezkintirati će te uskoro jer baš joj treba... ;)
Promiskuitet u genima, iz svakojakih razloga ne mijenjamo žene onoliko koliko bi htjeli pa to iskaljujemo na mobitelima, satovima i sl. Nadam se da će me Mystique ispraviti ako nisam u pravu.
Baš sam ženi pokaz'o da pročita što je Miško konstatir'o, i sad je mirna:) samo ne znam do kad:lol: ako me razumijete:cool:
ccc...
nemoj joj to dat' pa što će ti na kraju još ostat'...
Pitaj ženu zajkaj mjenja cipele kad su joj i stare cipele udobne, dobre, lijepe, ne raspadaju se (uglavnom, služe svrsi)... samo kaj nisu najnovije i najmodernije nego su recimo prošlogodišnji model.= Citat =:
Poslao: tratincica
Kad ti da objašnjenje reci joj da to isto vrijedi kod muškaraca i mobitela ili inih tehnikalija. ;)
ž= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa vecina zbog sminke, mi frikovi zato kaj smo frikovi,
tako je, MI SMO FRIKOvI :D
Moje je,NOVO IMAM I UZIVAM!:D
Je, mogu uživat ako ima s čime kupit taki mob.
A ako nagrecavam za njega onda... žena galami..
Uvedeš politiku svršenog čina.
Pa to i napravim pa žemska dobije slom živaca, a ja jezikovu čorbu.
Kad ja pokušam s politikom svršenog čina onda se najčešće oprostim od svršavanja na neko vrijeme.
:lol: dobra
Pa skoro!
A kad sam ja pokušo sa politikom svršenog čina, naša sam se na intenzivnoj.Slomljenih rebara,odrezane čune.
To je jednostavno potreba barem je kod mene tako, ja svakih 3 mjeseca obavezno mijenjam mob, evo sad već ima Panasonic GD87 jer se mom bratiću strašno sviđao T610 i prodala sam mu dodala još love i kupila ovaj. Ma to je ovisnost.
Imaš pravo! Ima tu i ovisnosti o tehnici. Još malo pa ćemo imat mobitele ko oni u Zvjezdanim.
mobyfanica kada ces doci do sl55?
Eh neznam stvarno dal ću uopće...:rolleyes:
Nastavis li tako,bit ce to veoma uskoro.= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Eh neznam stvarno dal ću uopće...:rolleyes:
Volio bi i ja tako,al prirodni "resursi" mi nedozvoljavaju.Kad uzmem M55,necu ga mjenjat minimalno godinu dana.
Jednostavno neobjasnjivo... nesto sto je jace od tebe... :)
Minimalno godinu!?
Ma da. što bi reko Anjštajn sve je relativno!!:lol: