Evo, koliko vidim, nema baš neko određeno mjesto za postat teme vezane uz IGRAČE KONZOLE. Pa evo kao prijedlog, možda da se otvori jedan tematski podforum za sve teme slične ovoj.
Printable View
Evo, koliko vidim, nema baš neko određeno mjesto za postat teme vezane uz IGRAČE KONZOLE. Pa evo kao prijedlog, možda da se otvori jedan tematski podforum za sve teme slične ovoj.
I ja sam dao ovaj prijedlog davno no nije se usvojio.
bilo je o tome govora, nisam siguran da želim širiti i otvarati forum u tom smjeru. generalno, za sada konzole smo smjestili da idu u forum igre, i tako služe igranju. pa neka tako i ostane, zaista mi nije ideja da forum pokriva i gaming tematiku, za to postoji dovoljno foruma na webu. a i na hrvatskom webu, siguran sam.
ok, koliko vidim interes za iste, nije baš prevelik, al ono, ima uvijek nekih znatiželja, problema, novosti o istim, itd... Konkretno, ja sam svoj problem vezan za PS2 smjestio u podforum Računala-Ostalo, jer mi se činilo da podforum Igre, sadrži samo tematiku vezanu za PC igre. Ako treba, molim admina ili modove da onda premjeste temu u odgovarajuči podforum.
Imam mjesta za to, ali novi podforum mislim da nije potreban...ipak je ovo MOBIL.cafe forum... ;)
Zaboravljate da je i PS postao MOBILan u jednoj varijanti. A i magazin je MobilMEDIA, stoga argumenti kako je to širenje foruma u krivom smjeru jednostavno ne stoje. Ako ćemo ići na čistoću foruma, onda ima tu hrpa stvari koje spadaju u isti koš kao i Igraće konzole ( digitalni foto-aparati, PDA, čak i sama računala, koja u većini slučaja čak i nisu mobilna ) , stoga , iako me osobno Igraće konzole ne zanimaju, dajem glas podrške zbog ravnopravnog odnosa prema svim tehnologijama koje imaju bilo kakve veze da mediom.
...istina, koliko se sjećam čak je bila i recenzija jedne konzole, mislim Xboxa 360 ak se nevaram...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
evo šljaka, u biti se slažem s tobom (kao u većini slučajeva do sad), upravo sam i ja to htio reć da se forum sam po sebi proširio na malo dalje solucije osim samih mobitela, a pošto su sve to trend digitalije, i PDA i foto-aparati, i mobiteli i osobna računala, možda ne bi bilo loše stavit još jedan podforum za game konzole, iaako iskreno, bar do sad interes i nije baš velik, a ipak vjerujem da dosta ljudi ima bar jednu od igračih konzola. mislim ono, ovo je samo prijedlog, a ako vrhovni (zappan) kaže da takve stvari, i sve slične tome idu u Računala, podforum Igre, neka tako bude. I neka ostane tako..... I bi svjetlo....
Mobilni forum, onda neka budu mobilne konzole... PSP i Nintendo DS su jako popularni.
a kakve su to mobilne konzole? Pa neznam baš da sa PSP možeš pričati / telefonirati.:D No šalu na stranu, što se mene tiće, slobodno ga postavite ako ljudima treba, no ja mislim da se ne budem koristio sa njime. Tako da sam neutralan. Smetao mi sigurno NE BUDE.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
misli se na pokretljivost, mobilnost, bem mu miša= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Moje je mišljenje da bi se takav podforum trebao postaviti jer vidim da ovdje ima mnogo poklonika konzola (ja sam također jedan od njih)...smatram da ako računala mogu imati svoj podforum koji je vrlo opsežan (podforum za hardware, software i ostale stvari vezane uz računala) da bi bilo uredu i vrlo korisno da se otvori barem jedan podforum za konzole...
Dolaze Play Station 3, XBOX360 već je u trgovinama, dok legendarni PS1, PS2 još uvijek nisu zabaciti...također postoji još mnoštvo drugih konzola tipa PSP, DS, Game Boy itd.
Također, sve više konzola postaje nešto više od igranja igara, a tu se misli na ostale multimedijalne mogućnosti kao što su mp3 reprodukcija, gledanje DVD-a, preglednik slika, korištenje WEB usluga i slično...
Dakle, moj prijedlog je taj da ako se ne može otvoriti podforum u sklopu foruma, neka se barem otvori jedan podforum za konzole u sklopu multimedijalnih playera...podforum neće nikome naškoditi, a mogao bi biti koristan mnogima od nas koji volimo odigrati koju partiju PES-a ili Gran Turisma više! :klap: :headbang: :flame:
ajmo probat sa glasanjem....
PES - :licklips: :licklips: :licklips: ;D :angel:
Meni se sviđa taj prijedlog da se otvori tema o igrama,PSP,PS2,PS1 PS3,i ostalim igracim konzolima.Nekome ce uvijek trebati pomoć u vezi svega toga.
Ja sam za taj novi podforum!:thumbup:
ja sam isto za taj novi podforum
ovako, kako irena kaže, moje mišljene je da bude podforum Igrače konzole, i onda recimo da se posta na način da se u naslov, stavi koja konzola(odmah na početak) i onda ono što je pjesnik htio reć....
ja sam isto za taj podforum
rekao sam već da se o tome može pisati u igrama. ukoliko se pokaže da je promet dovoljno velik da se izdvoji u vlastiti podforum, napravit ću to. trenutno promet temama o konzolama nije dovoljan da bi zaslužile vlastiti forum
a što se tiče šljakine usporedbe, računala su dobila svoje podforume jer se ljudi na forumu služe računalima da bi mu pristupili i rade još svašta, pa je jednostavno bilo dovoljno prometa toliko da sam odlučio računalima dati prostor na forumu.