Trebam pomoc ! Pokušao sam se preko USB-a spojiti na PC sa Nokijom 3300. Audio Manager ga prepoznaje ali PC Suite nikako. U čemu je problem !?
Printable View
Trebam pomoc ! Pokušao sam se preko USB-a spojiti na PC sa Nokijom 3300. Audio Manager ga prepoznaje ali PC Suite nikako. U čemu je problem !?
Ne postoji PC Suite za 3300.
Tip iz Mobis tehničke podrške kaže da se može koristiti PC Suite od 7250i. Inače tijekom instalacije postoji opcija za instalaciju USB i IR modema, ali USB modem nije moguće instalirati jer je opcija onemogućena. Znači da se je moguće spojiti preko USB-a na PC Suite.
Još jedno pitanje, zašto mi 3300 neće otvoriti .gif i .jpg fileove koji su prebačeni na memorijsku karticu. Kaže da su .gif i .jpg nepodržani formati.
Mislim da ne, na nokijinim stranicama pod 3300 se ne nudi PC Suite za skidanje pa pretpostavljam da ne radi ni s jednim drugim, uostalom ni jedan telefon iz serije 3 (osim 3650) ne nudi spajanje sa ni jednim PC Suiteom. PC Suite komunicira preki IC-a ili COM porta a ti koristiš USB pa ti to niti ne može raditi.
Za slike ne znam, što su rekli u Mobisu?
Iz Mobisa kažu da on bez problem čita .gif i .jpg, a za PC Suite su rekli da radi od 7250i i da će me nazvati da riješe problem, ali kao što sam i očekivao nisu nazvali.
daj reci dal je dobra ta nokijica jer mi se jako sviđa :)