Dobio sam staru Panasonicovu video kameru NV-MC6EG s crknutom baterijom. Zna li tko gdje u Zagrebu (ili u blizini) kupiti bateriju za taj model?
Hvala unaprijed!
Printable View
Dobio sam staru Panasonicovu video kameru NV-MC6EG s crknutom baterijom. Zna li tko gdje u Zagrebu (ili u blizini) kupiti bateriju za taj model?
Hvala unaprijed!
Hmm, ne znam bas da ces to lako nabaviti.= Citat =:
Izvorno postao NGager
Ako to netko u Zagrebu i okolici ima, onda bi to trebali biti Exportdrvo, generalni zastupnici za Panasonic i Technics za Hrvatsku.
Ovdje su ti oodaci o firmi, sa kontakt brojevima, pa nazovi, ako i nemaju na lageru, mozda ti mogu naruciti tu bateriju:
http://www.exportdrvo.hr/panasonic/
Za sad sam saznao da bi bilo dobro da pitam u Chipoteci, negdje u Amrusevoj u nekom battery shopu te cu jos poslati email s upitom Exportdrvu... Da bar, ako nista, saznam cijenu te baterije da znam isplati li mi se s tim zezati.
Hvala na odgovoru!
Sto se Chipoteke tice, tamo ces navedenu bateriju naci samo ako je standardizirana.= Citat =:
Izvorno postao NGager
Dakle, porizvodjeci nakada na svoje proizvode stave baterije koje su standardizirane, tako da ih proizvodi vise proizvodjaca, pa je nadomjestak, ne brandiranom baterijom moguc.
Nekada, pak proizvodjaci, zbog specificnih zahtjeva dizajna odredjenoga uredjaja ili zahtjeva u pogledu, tezine, oblika ili velicine baterije, ili samo iz razloga da vas ogranice da ponovno morate kupiti njihovu bateriju u slucaju otkaza postojece, proizvedu nestandardiziranu bateriju. Ako se na kameri radi dakle o ovoj zadnjoj opisanoj, nista od kupnje u Chipoteci!
Dobio sam odgovor od Panasonica - imaju nekakvu bateriju (nije isti naziv kao kod moje) koja radi s tom kamerom. :thumbup:
Jedino je cijena malo, hm... 379 kn je. Nista, razmislit cu...
Tnx na objasnjenju!