Link za download.:thumbup:
pass: motox
Printable View
Link za download.:thumbup:
pass: motox
Jel tko isprobao, kakvim se pokazao?
Evo ja ga stavio. Prije sam imao nešto ful staro, mislim 8.6, tako da je ovo bio ogroman skok.
Sve je ok, radi kako treba.
Pojavila mi se ona Susbsidy-locked fora, što sam maknuo brisanjem onog filea.
Ali druga stvar koja mi se dogodila me extra živcira. Kada otvorim mob, oba zvučnika lagano zuje. Pored kompa se to ne čuje, ali kad je mrtva tišina onda (u krevetu npr) onda prilično nervira.
Ne znam jesam li to ja kriv, s obzirom da mi je ovo prvi put da sam flashao mobitel, ili je to normalno?
Toliko već nervira da razmišljam da stavim nešto malo starije, jel se to može uopće i da li to ima veze?
Vidim da je američanski flex unutra... ja sam s tim flexovima imao samo problema (baterija se brzo trošila). Možda su to sredlili konačno? Ne da mi se probavat sad :-/
Ako netko drugi proba, nek' da mišljenje...
Nego, mali hint za testere novih firmova: kako znati da li će firm zalockati mob na neku mrežu? Ima način, quick 'n easy....
1.) treba imati SHX verziju firmwarea
2.) staviti na desktop, otvoriti ga s Notepadom
3.) search: 01C300010000000000
4.) search: 01C300010000000808
5.) u slučaju da postoji PRVI string (nule na kraju), 99% smo ziher da je firmware slobodan (nije kodiran ni na koju mrežu). Ako se ispostavi da postoji drugi string (zadnje tri cifre su "808"), vjerojatno je zalockan na neku mrežu.
I da prestignem eventualna pitanja: ne, nisam probao promijeniti "808" u "000". Moglo bi raditi, ali nigdje ne piše, a ne da mi se otkodiravat mob ponovo :)
Ako netko ima volje probat, :thumbup:
P.S.
Obratite pažnju da sam napisao da je, u slučaju da ne postoji string sa "808" u sebi, stvar 99% sigurna. Znači da ne garantiram ništa. JA sam dosad imao sreće...
Moze i ovako dosta jednostavnije a nakon toga cak i mozes da koristis taj zakljucani MP.Mada ni u ovom nemozes biti 100% siguran da ce raditi...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=subsidy+flex
Hm, ako sam ja uspio sa otključanim Monsterom uspio sjebati TRIPLETSE i R376 seriju, možda bi sa ovime nekako išla i neka druga serija!? Samo nemam na koje probat. tj. imam L6 na kojoj se nebi htio zajebavat jer je mislim prodati, a E1000 mi je previše draga da bi nešto pokušao na njoj...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
da to nije onaj soft sa bluedevilove stranice posto taj imam i sve radi bez beda
a ono zujanje to sam imao kad sam stavio Hr meni sa bluedevilove stranice :jump:
pa otisao na MotoX pa je hr jezik bio bez pogresaka
Ja sam stavio ovaj flash i motorola uopce ne zuji tj manje od softa koji sam imo prije