Uspio sam nekak osposobiti da mi RTL konačno proradi na E1000, samo je fora što se nemože gledati kako jako šteka i prekida, a tu su i kockice.
Ima li spasa?:-/
Printable View
Uspio sam nekak osposobiti da mi RTL konačno proradi na E1000, samo je fora što se nemože gledati kako jako šteka i prekida, a tu su i kockice.
Ima li spasa?:-/
Vjerojatno je do kvalitete 3g signala... Ili možda bazne stanice... Ili softvera u mobu jer na mom streaming radi perfektno...:comp:
meni gore u kutu nije ikonica od 3G, nego od 2.5G?? možda do toga?= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Kako prebaciti na 3G? mislim da se ne može u mobu to srediti, tak da me zanima seem edit....
Evo znam da je ovo off topic ali otkad je u vip-u bilo ono veliko sniženje stalno se netko javlja sa problemima:-/
To što ti piše 2.5g je do signala... Kad uđeš u područje bazne stanice koja šalje 3g signal onda ti bude pisalo 3g i sve će uredno raditi...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nema potrebe za nikakvim editiranjem... Samo postavi odabir frekvencije na automatski...
ma to je smao do signala u zg kad se najdes probaj i vidjet ces da je super slika normalno ide..znam da u zg ima 3g signala a recimo u bj ga takodje ima ali u testnoj fazi...tako da u bj lagano pliva slika pa stane pa steka i sl s****
sve je do signala ja kad gledam tv slika je odlična i nema nikakvog štekanja
covjek je kod Virovitice i nema UMTS signala. cudno sto mu je uopce dopustio stream preko GPRSa. Nista nazalost od video usluga uzivo dok ne dodje UMTS kod njega.
mozda ga kao u bj testiraju??= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
mislim da ne, samo je slab jako, jasno ovisi i gdje se nalaziš
nisu to problemi, nego kako se konzultiralo u temi, nepokrivenost signalom! Ja nikad u životu nisam imao nerješiv problem sa motorolom.= Citat =:
Izvorno postao nix1001
E to me zanimalo.= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Da, šteta što nema signala kod mene. No dobro, doći će uskoro i to. Polako :D:D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Sumnjam baš, jer ga još u nekim puno većim gradovima nisu još testirali, a kamo li Virovitica...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Hvala svima na pomoći. Dobio sam odgovor koji sam tražio, tako da Moderator može zatvoriti temu ako misli da je potrebno!:thumbup:
za kockice nema spasa... to ti je do kodeka, tocnije h.263 koji je takav kakav je...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
bit ce bolje tek na novim 4g uredjajima u koje ce se ugradjivat h.264 chip...
kockica uopce nema kad recimo gledas gdje je signa dobar..u zagrebu je super slika nema prigovora= Citat =:
Izvorno postao spade