imam priliku jeftino nabaviti taj mobitel , pa me zanima koliko on vrijedi zapravo )? u oglasniku su cijene sarolike, od 300 kuna za sam uredaj do 350 za uredaj + simpa kartica + bon ??
jel valja to kaj ?
Printable View
imam priliku jeftino nabaviti taj mobitel , pa me zanima koliko on vrijedi zapravo )? u oglasniku su cijene sarolike, od 300 kuna za sam uredaj do 350 za uredaj + simpa kartica + bon ??
jel valja to kaj ?
Pa imas ga u konzumu za kupit za 298kn!Bjezi od toga mob je smece.Jedino sto ljepo izgleda izvana.I to je to! ;D
te novce sigurno vrijedi.
zasto bi bio smece?
daj nemoj se tako ponasati , jer ispadas mozda i veca seljacina bego kaj jesi.
taj mobitel za slati poruke i razgovarati je cist dobar , baterija drzi oko 3 dana , i ima jedan od boljih preklopa. a ima i odlicnu cijenu .
znam da je 298 u Konzumu , nadam se da to potencijalni kupci neznaju :spin:
zato me zanima jel bi mogo dobit 300 kuna za njega.
u oglasniku.
bez kartice.
kaj mislite?
mozda,ako naletis na nekoga ko ne zna.po meni vrijedi tih 300kn.da nemam dva moba,ja bi ga kupio.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
gle stari imao sam taj mob u rukama(privukla me je njegova cijena pa sam ga uzeo)Koristih se njime samo jedn dan i odmah sam ga frknuo.LOs ekran,katastrofalna tipkovnica!Toliko o slanju tvojih poruka.Jedino za sto je mob ok je razgovor!= Citat =:
Izvorno postao Router
daj pa kaj ocekujes za tu lovu? imas razmisljanja ko malo dijete .
ajde stari skini mi se s vrata!Vidim da imas to cesme pa te ocigledno diraju kritike najobicnijeg komada plastike.malo se skuliraj i nemoj uokolo ljudima govorit da su djeca!:spin:
imam , a smece ti se odaziva po kuci na ime ....
pa kaj ti ocekujes za 300kn ? daj se drzi tih w19870 kaj vec imas u sigu , uostalom ak imas tak nesto kaj si uopce kupovao ovo po tebi ' smece ' ?
mene kritike ne diraju , jer ja za telefon za saku kuna mislim da je svaka krtika suvisna , ali ne podnosim seljacine poput tebe kaj za 300kn valjda hoce tft ekran , bt , mp6 i utor za karticu .
taj mob je dobar kao zamjenski... Nije smeće... nekome ko radi na baušteli ne treba bolji mob... zato koristi zamjenski
svaki mob koji novi kosta u trgovini 300kn,vrijedi te novce pa makar samo za razgovore.ne treba ocekivati visokorazlucivi zaslon,bt i ostale novotarije,kao sto kaze router.cak mi je jako simpatican i lijepo izgleda,a normalno je i da ima pokoju manu,pa pobogu nokia n70 kosta 5000kn pa je skripavija od tog alcatela.:-/
U potpunosti se slazem sa zmijom mob od 300kn NOV sa GARANCIJOM mislim da netrebam vise nista apsolutno nista reci.
Jer za 300kn nemozes kupiti neki ok polovan ob bez garancije. Sto se tice tog alcatela moram priznati da sam i ja mislio ga uzeti jedino sto mi je bad sto je u paketu sa simpom a ne sa tele2 :( da je sa tele2 odmah bi ga uzeo.
I mogu reci da ako gledamo po isplativosti ovaj mob je na samome vrhu isplativosti .
a jos je i preklopni ...
onak za cure neke ..
kojima nije do funkcija ..
:thumbup:
gle stari neda mi se prepucavat s tobom!Ja sam samo iznjeo svoje misljene a tebi ako ne odgovara,možeš to iznjet i na finiji način a ne se izražavat ko seljak!za takve ko ti nije bolji mob!Inace s vama ostalima se slazem vezano za postove!Mozda nisam trebao to iznjeti na takav nacin al ebiga sto je tu je!A onome ko namjerava kupit ovaj mob samo savjet da isprobaju tipkovnicu prije kupnje ukoliko puno sms-aju!Meni uopce nije sjela i ima puno boljih mobova u istoj klasi i po cjeni sa puno boljom tipkovnicom od dotičnog.A ti Router-u ja mozda jesam seljak ali s ukusom.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Router
na tom mobu nije uopce problem tipkovnice kod sms-a nego sporog softvera . ali dobro .
cek malo , koji finiji nacin ?
nisi ni ti nesto fin kad nazivas ovaj telefon Smece . kaj ak je ispod 3000kn , odmah je smece ?
Kaj mislite jel bi neka starija ženica il čiča neki dao 400 kuna samo za ovaj aparat, dvije godine garancije ?
http://img.gsmarena.com/i/pics/alcat...el-e259-00.jpg
Ima 77 grama , a boja je pravi mali biser
Colors Thinking Black
ahaa! razmišljajuće crna!ko još to ima na tržistu da ga vidim???
ma mob fakat nije tak lose .. em ja lagan , em je lep ..
ko cura je :rolleyes:
cak je ljepsi na slici nego u stvarnosti .
i stvarno je malen u usporedbi sa danasnjim mrcinama.
i preklop je ok , evo 5 tjedana vec po njemu prckam i jos je ful cvrst .