Jel zna netko kako sinkronizirati mpx200@wm5 kad je instaliran SP2 za winxp. iskljucio sam firewall, ali nista.
hvala
Printable View
Jel zna netko kako sinkronizirati mpx200@wm5 kad je instaliran SP2 za winxp. iskljucio sam firewall, ali nista.
hvala
Jel imas zadnju verziju Active sync-a?
ActiveSync 4.1= Citat =:
Izvorno postao ilme
E sad stvarno ne znam. Meni je radio probleme dok nisam stavio novu verziju active sync (bas tu 4.1). A jel ti win prepoznaju mob uopce?
Windowsi neće instalirati ispravan device ako ne instaliraš ActiveSync. Provjeri je li instalirao Microsoft USB Sync u Device Manageru (kategorija USB controllers mislim).
Meni sve radi kak treba:)
Prijavi ga kao Windows Mobile Device. Sve je super radilo bez SP2. Skinuo bi SP2, ali ne mogu (nuzan mi je zbog posla).
Samo nekako da imenik i kalendar prebacim na komp pa bih stavio wm2003 jer s njim 100% radi (isprobao sam).
Prvo moraš instalirati ActiveSync nego što ukopčaš Motorolu. Nju trebaš skopčati tek nakon što te zatraži. Probaj deinstalirati onaj device i ActiveSync te prvo onda instaliraj ActiveSync te ukopčaj modem.
Tako sam i napravio, ali nista.= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Provjeri kakav si je Connections podešen u setupu moba i ActiveSynca, wm05 je u mojem slučaju kao default postavi BT pa me je to malo prcalo.= Citat =:
Izvorno postao jgliser
Spojim se bez problema kao Guest. Problem nastaje kad pokusam sinkronizirati. Cim napravim u ActiveSync-u partnership, pocne sa sinkronizacijom i resetira se komp.= Citat =:
Izvorno postao Orin
Ti imash neki konflikt u racunaru, mozda cak i izmedju OS-a i Active Sync-a. Malo je radikalno, ali bi mozda jedino reinstalacija celog Win-a pomogla.
Drugo, zasto ne probash kod nekog ortaka, koji ima SP1, meni sa SP1 sve lepo sinhronizuje, a kod ortaka i SP2 schljaka.
definitivno problem na kompu.= Citat =:
Izvorno postao demosthenes
Agreed...ovo nema veze sa activesyncom i mobom :)
Vratio sam wm2003 i sve normalno radi.= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Probao sam reinstalirati windows.
stavim SP1 sve sljaka.
cim stavim SP2 nista ne radi. Stvarno nemam pojma koji mu je ku***.
Hmmm... da li te Pc pita onu glupost sa unblockom, ako se dobro sjećam ja sam prvi puta kliknuo na block i radilo je tek poslije reinst. windovza. Ako ti je postavljen na block alll, možda to, ali samo nagađam...= Citat =:
Izvorno postao jgliser
Iskljucio sam blokadu. firewall je potpuno iskljucen.= Citat =:
Izvorno postao Orin